LIFESTYLE 28 august 2017

Alexandra Ungureanu și Doina Gorjului vor face atmosferă la Ciobănaș

de Iulia Drăghici - Taraș | 1249 vizualizări

Ciobănașul, unul dintre cele mai longevive festivaluri din țară, marchează a 45-a ediție a Zilelor orașului Întorsura Buzăului

Organizatorii au făcut public programul celei de-a 45-a ediții a Zilelor orașului Întorsura Buzăului, eveniment în cadrul căruia este organizat și Festivalul folcloric Ciobănașul. Capetele de afiș din acest an sunt Alexandra Ungureanu și Trupa Crush, pentru seara tineretului, și ansamblul folcloric Doina Gorjului, pentru festivalul folcloric.

Este bine cunoscut, în special pentru oamenii locului, că în prima duminică a lunii septembrie, la Întorsura Buzăului este mare sărbătoare. În acest an, cel mai important eveniment din oraș revine în 2 și 3 septembrie cu unul dintre cele mai longevive festivaluri din țară, Ciobănașul, ajuns la a 45-a ediție.

Zilele orașului Întorsura Buzăului debutează sâmbătă, la ora 18:00, cu programul dedicat tinerilor. Aceștia se vor putea distra alături de trupa covăsneană Vezuvius, dar mai ales în prezența celebrei soliste de muzică ușoară, Alexandra Ungureanu și a colegilor săi din trupa Crush.

„Cu tot deficitul părții financiare, am reușit să facem trei ore de program și sâmbăta, pentru tineri. Dacă va fi cald, programul va fi urmat de o discotecă în aer liber”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, organizatorul principal al evenimentului, directorul Casei de Cultură din Întorsura Buzăului, Costică Oltean.

Acesta ne-a mai precizat că Alexandra Ungureanu și formația sa sunt programați să înceapă concertul de la ora 20:00.

Festival folcloric încărcat; toată lumea a vrut să cânte la Ciobănașul

Afișul celei de-a 45-a ediții a festivalului Ciobănașul arată exact cum va fi ziua de duminică, 2 septembrie: încărcat, nevoie mare! Zeci de artiști se vor perinda pe scena din zona Camping a orașului covăsnean, printre cei mai importanți numărându-se ansamblul Doina Gorjului și cei 10 soliști ai săi.

De asemenea, nici talentații artiști locali nu vor lipsi de pe scena Ciobănașului. Ansamblul folcloric „Cununa Carpaților”, Corul „Plai întorsurean”, Florin Filip, Mălina Boricean, Ana Maria Popica, Liviu Ardelean, Georgiana Ardelean, Andreea Oltean și alții au confirmat că vor fi prezenți la sărbătoarea întorsurenilor.

„Organizarea Festivalului Ciobănașul este 100% finalizată. Programul la scenă, așa cum ați văzut, este destul de încărcat. A trebuit să rezerv doar câte 15 minute fiecăruia, destul de puțin, chiar foarte puțin. Cererea a fost foarte mare. Toată lumea a vrut să participe la Festivalul Ciobănașul. Am încercat, în ceea ce priveşte formațiile, să le chemăm pe cele care ne-au invitat și pe noi. Au fost foarte multe formații care ne-au sunat pentru că voiau să participe. A trebuit să le explicăm că avem doar o zi de program folcloric. Doina Gorjului, în afară de partea instrumentală și dansuri, are 10 capete de afiș. Va lua timp foarte mult”, ne-a mai spus Costică Oltean.

Evenimentul la scenă este programat să se încheie la ora 20:00, iar până la 22:00 petrecerea va continua cu dans pentru toate vârstele.

Organizatorii Zilelor Întorsura Buzăului sunt Primăria, Casa de Cultură și Asociația „Cununa Carpaților”.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.