LIFESTYLE 4 aprilie 2013

A fost desemnată Miss Tourism România 2013 [FOTO]

de Covasna Media | 709 vizualizări

Natalia Ioana Oneţ a fost desemnată, miercuri, Miss Tourism Romania 2013 şi urmează să reprezinte ţara la competiţia internaţională care se va desfăşura în perioada 22 mai-6 iunie, în Guineea Ecuatorială.

Natalia are 23 de ani, este din Satu Mare şi absolventă a Facultăţii de Ecologie şi Protecţia Mediului, din cadrul Universităţii din Bucureşti, potrivit Mediafax.

De la vârsta de 15 ani, după ce a câştigat titlul Miss Boboc la Colegiul Naţional "Doamna Stanca" din oraşul natal, şi până în prezent, Natalia a câştigat locul al treilea la Miss Universe România 2009 şi marele premiu la Miss Hostess România 2011, potrivit Mediafax.

Natalia a practicat scrima, spade şi floreta timp de patru ani, este pasionată de psihologie, schi, echitaţie şi înot,  iar în prezent se implică activ în timpul său liber în diverse proiecte caritabile şi în susţinerea activităţii umanitare a organizaţiei şi anume ajutorarea copiilor cu probleme din întreaga lume.

Proaspăta deţinătoare a titlului Miss Tourism România 2013 va pleca să reprezinte România în Guineea Ecuatorială, pe continetul african, acolo unde va concura alături de alte aproximativ 60 de candidate din tot atâtea ţări din întreaga lume.

Ea va fi, timp de un an de zile imaginea Miss Tourism România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia ExclusivEvent în cât mai multe companii şi acţiuni de promovare a turismului românesc.

Prima ediţie a competiţiei Miss Tourism World a avut loc în anul 2000, aceasta fiind una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe desfăşurate cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

În 2003, reprezentanta României, Alina Ciorogariu a câştigat prima şi singura coroană Miss Tourism World până în acest moment pentru România. Din 2008, Alina Ciorogariu ocupă poziţia de vicepreşedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.