LIFESTYLE 28 octombrie 2013

7 lucruri la care femeile se pricep mai bine decât bărbaţii

de Covasna Media | 2137 vizualizări

Femeile sunt mai pricepute decât bărbaţii la multe lucruri. Că ei nu recunosc, asta este altă problemă... Ceea ce contează este să trecem din când în când în revistă acele lucruri pe care femeile le fac mai bine decât bărbaţii. Oricum această listă cu 7 lucruri la care femeile se pricep mai bine este foarte, foarte scurtă.

1. Multitasking 

Numărul unu la care femeile se descurcă mai bine decât bărbaţii este multitaskingul. În timp ce femeile pot gestiona abil atât o carie­ră, cât şi o gospodărie, bărbaţii nu au această abilitate. Şi nu e vorba numai de lucruri importante, ci şi de cele mărunte, cum ar fi să gătească în timp ce vorbeşte la telefon şi supraveghează şi copilul. Asta e ceva ce numai o femeie poate face.

2. Îngrijirea copiilor 

Responsabilitatea creşterii co­pilului cade cel mai adesea pe cea care i-a dat naştere deoarece doamnele sunt mai pricepute în mod natural cu copiii decât bărbaţii. În timp ce majoritatea taţilor sunt fie iubitori şi distractivi, fie stricţi, femeile pot fi o combinaţie plăcută între toate acestea, adică un părinte şi un prieten. Realitatea dovedeşte că cei mici se simt mai bine şi mai confortabil în compania femeilor.

3. Predat 

Predatul este un domeniu dominat de femei. Femeile sunt mai în măsură să se conecteze la elevii lor şi să le explice mai bine decât bărbaţii, deoarece acestea poseda abilităţi sociale mai bune decât bărbaţii. De asemenea, copiii şi adolescenţii se co­nectează mai bine cu femeile decât cu bărbaţii.

4. Îngrijire personală 

Există femei care arată de departe mult mai bine decât bărbaţii şi acest lucru pentru că femeile ştiu pur şi simplu cum să arate în forma lor cea mai bună, ştiu cum să se îngrijească. Majoritatea bărbaţilor sunt neglijenţi în ceea ce priveşte aspectul lor şi nu prea au simţul modei. Femeile sunt mult mai plăcute privirii şi pot face asta cu o abilitate ieşită din comun.

5. Curăţenie 

Femeile fac curat mult mai bine decât bărbaţii. Nu numai că îşi menţin igiena personală mult mai atent, dar păstrează şi mediul înconjurător mai curat şi sunt mai puţin murdare prin natura lor. O femeie vede dacă în casa unui bărbat există mână de femeie sau nu, dintr-o simplă privire.

6. Studii 

Numărul bărbaţilor care au terminat o facultate este mai mare decât numărul femeilor care şi-au finalizat studiile. Cu toate acestea femeile au mereu note mai mari decât bărbaţii. Cei mai mulţi şefi de promoţie sunt femei! Şi asta ca o dovadă că femeile sunt mai inteligente decât bărbaţii.

7. Longevitate 

Femeile trăiesc mai mult decât bărbaţii cu cel puţin 8-10 ani. Ciclul menstrual şi hormonii feminini previn dezvoltarea bolilor de inimă, iar estrogenul femeilor le face că sistemul lor imunitar să fie mai puternic decât cel al bărbaţilor.

(femeia.ro)

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ilyes Ibolya, 30 octombrie 2013
@Eugen La multe.Si la a zambi cand vad parerea asa-zisilor domni care nu pot sa admita superioritatea nu doar a femeilor, in anumite domenii, dar nici a barbatilor care le sunt net superiori...
Eugen, 29 octombrie 2013
Iar daca analizam ce ajung sa practice in viata sefii de promotii, iti aduci aminte de bancul cu,,si la ce i-a folosit? "
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.