LIFESTYLE 26 februarie 2019

6 medalii de aur pentru dansatorii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 2213 vizualizări

Secția de dans „Z Dance” a Clubului Sportiv „Sport-All” din Sfântu Gheorghe a adus acasă 6 medalii de aur, după participarea la Transilvanian Dance Competition (TDC) din Târgu Mureș. Evenimentul s-a derulat în perioada 22 – 23 februarie și a adus la start 15 dansatori covăsneni printre cei peste 400 de participanți.

„Lângă fetele junioare, care concurează de 5 ani, am lansat prima data pe scenă două păpuși, Cârlan Andreea și Székely Anett, la categoria de vârsta 4-6 ani. Totodată, a fost prima apariție la concurs a fetelor Bába Dorka, Balogh Orsolya, Bicsok Barbara, Székely Anett, Krizbai Zsanett, Krizbai Adrienn. Fetele Policsek Orsolya, Cojocaru Kriszta Adrienn și Simon Johanna au încercat prima dată categoria solo și duo. Rezultatele vorbesc de la sine”, ne-a transmis coordonatoarea grupului, instructoarea de dans Vass-Vitus Kinga.

În categoria MTV Comercial, rezultatele obținute de dansatorii covăsneni se prezintă astfel:

- categoria de vârsta 4-6 ani, duo, trio, quartet: Cârlan Andreea, Székely Adrienn - Locul I;

- categoria de vârstă 10-12, solo : Policsek Orsolya - Locul I;

- categoria de vârstă 10-12 grup: Bába Dorka, Balogh Orsolya, Bicsok Barbara, Székely Anett, Krizbai  Zsanett, Krizbai Adrienn și Policsek Orsolya - Locul I; 

- categoria de vârsta 13-16, solo: Stinghe Szófia - Locul I;

- categoria de vârsta 13-16, duo, trio, quartet: Cojocaru Kriszta Adrienn și Simon Johanna - Locul I;

- categoria de vârstă 13-16, grup: Cojocaru Kriszta Adrienn, Ingrid Brandabura, Stinghe Szófia, Simon Johanna, Policsek Orsolya,  Pataki Adrienn, Policsek Hanna - Locul I.

„Instructorii Sándor Lilla și Vass-Vitus Kinga le mulțumesc din suflet părinților pentru încrederea și suportul oferit. Totodată, mulțumiri și pentru Bartók Ildikó, pentru croirea hainelor de concurs, dar și  felicitări fetelor!”, au mai transmis coordonatorii.

Transilvanian Dance Competition din Târgu Mureș s-a aflat anul acesta la a IV-a ediție, prima sub acest nume, pentru că în anii trecuți evenimentul purta denumirea de „Buburuza de Aur”.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.