IT & GADGET 13 mai 2013

Ce se întâmplă după ce blochezi pe cineva pe Facebook [FOTO]

de Covasna Media | 177 vizualizări

Facebook oferă în momentul de faţă cea mai apreciată modalitate de a păstra legătura cu oamenii pe care îi cunoaştem.

Dacă se întâmplă să ne dăm seama ca am acceptat în lista de prieteni persoane care nu sunt pe placul nostru, există mai multe modalităţi de a le bloca accesul la contul personal.

Mai concret, există trei feluri în care putem face acest lucru, scrie Mashable. Ce se intampla dupa ce ati dus la capat aceasta actiune, puteti citi mai jos.

Prima metodă 

Aceasta este de altfel şi cea mai rapidă metodă şi presupune să apăsaţi pe iconiţa în formă de lacăt din partea de sus a paginii (acesta se află în partea dreaptă, dacă aveţi design-ul vechi şi în partea stângă, dacă aveţi design-ul nou al reţelei). Selectaţi "How do i stop someone from bothering me?", iar apoi tastaţi în căsuţa specială numele sau email-ul persoanei în cauză.

Cea de-a doua metodă

Intraţi în Privacy Settings, faceţi click pe butonul de Blocking, iar în căsuţa Block User trebuie să adăugaţi numele sau email-ul celui pe care doriţi să îl blocaţi.

Cea de-a treia metodă

Accesaţi profilul persoanei pe care nu o mai vreţi în listă şi faceţi click pe steluţa pentru setări (Vezi foto). Pentru a-l bloca selectaţi opţiunea Report/Block.

 

După această acţiune, vă va apărea pe ecran un meniu cu mai multe opţiuni. Selectaţi-o pe cea care vă avantajează.

Ce se întâmplă după ce ai blocat o persoană pe Facebook

Puţini sunt cei care ştiu că odată ce aţi blocat o persoană, aceasta nu vă va mai putea găsi în căutările de pe Facebook. De asemenea, nici ei nu vor mai apărea în rezultatele căutărilor voastre.

Trebuie să ştiţi totuşi că profilul de Facebook va putea fi găsit în continuare pe Google prin intermediul unei căutări de tipul "nume prenume + Facebook", însă dacă vor selecta pagina li se va afişa mesajul "page not available".

Mai mult, fiţi conştienţi de faptul că dacă vor efectua aceeaşi căutare fără a fi conectaţi pe Facebook, vor putea vedea profilul vostru personal, dar şi informaţiile pe care le-aţi lăsat disponibile pentru orice vizitator.

Pentru a vă ţine profilul ascuns de motoarele de căutare, accesaţi "Who can look me up?" din Privacy Settings şi schimbaţi setarea.

Dacă aveţi prieteni comuni, atunci persoana în cauză nu va putea vedea comentariile pe care le publicaţi la postările acestora.

Distribuie articolul:  
|

IT & GADGET

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.