EDUCATIE 2 aprilie 2019

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș în turneu

de Covasna Media | 819 vizualizări

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale organizează în perioada 1-8 aprilie 2019, Turneului Național cu spectacolele studenților anului III – Licență – Artele Specatcolului - Actorie. Turneul din acest an va cuprinde orașele Alba Iulia, Brașov, Sfântu Gheorghe, Bacău, Toplița.

În data de 6 aprilie 2019, la ora 19:00, va avea loc în Sala de Festivități a Liceului de Arte Plugor Sandor din Sfântu Gheorghe reprezentația spectacolului „Noaptea ursului”, de Ignacio del Moral, regia Nicolae Cristache.

„Familii cu probleme, planuri de a fugi de acasă, perspective de viitor foarte întunecate. Toate acestea vă sună familiar? „Ce caut eu cu ăștia doi” aduce la viaţă povestea a 3 tineri: Angel (Daniel Vișan), Enrique (Marian Vultur) și Jaime (Paul Predușel) care, deși provin din medii și clase sociale foarte diferite, leagă o prietenie strânsă și trec împreună printr-o noapte cu adevarat plină de ghinion. Totuși, toți trei se întreabă „ce naiba caut cu ceilalți doi”?

După reprezentație, actorii și profesorii invită publicul prezent la spectacol la o sesiune de discuții. Vă aşteptăm”, se precizează în comunicatul remis redacţiei.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.