EDUCATIE 20 ianuarie 2021

„Unde au dispărut oamenii de zăpadă?” – concurs de creativitate pentru copii

de Daniela Luca | 1345 vizualizări

Câștigătorii de pe primele trei poziții de la fiecare categorie vor fi premiați 

Institutul Cultural Maghiar și Asociația Vadon organizează un concurs de creativitate pentru copiii cu vârstele cuprinse între 3 și 14 ani. Doritorii trebuie să trimită o lucrare pe tema „Unde au dispărut oamenii de zăpadă?” până pe 15 februarie. Cei mai creativi concurenți vor fi premiați. 

Copiii care vor să participe trebuie să își imagineze unde au dispărut oamenii de zăpadă și să își transpună ideile în desene, picturi, lucrări realizate cu orice tehnică sau fotografii. 

Organizatorii transmit că pentru desene și alte creații dimensiunea lucrărilor trebuie să fie A3 sau A4, iar pentru fotografii formatul acceptat este jpg, cu o dimensiune de minim 2,5 Mb. Totodată, un copil poate să înscrie la concurs mai multe creații. Data limită pentru înscriere este 15 februarie. 

Câștigătorii vor fi recompensați cu instrumente care să îi ajute să creeze în continuare. 

Astfel, pentru categoria I – preșcolari cu vârste între 3 și 7 ani și pentru categoria II– elevi cu vârste între 8 și 14 ani, vor fi acordate câte trei premii în valoare de 200, 300 și 400 de lei. Acestea vor conține un pachet cu rechizite necesare pentru ca iubitorii de artă să își poată exprima creativitatea. 

Premierea va avea loc pe data de 26 februarie, ora 16:30, iar câștigătorii concursului vor fi anunțați telefonic și prin e-mail despre detaliile acordării premiilor. 

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0720000707, 0736 338826 și prin e-mail, la adresa snowman.vadon@gmail.com

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.