EDUCATIE 8 decembrie 2020

Un nou concurs online pentru elevi – „Înfășurați dragostea în versuri!”

de Daniela Luca | 1041 vizualizări

Zece dintre participanți vor fi premiați 

Elevii din clasele I-XII sunt invitați să participe la un concurs online de recitări. Mesajele participanților vor ajunge la vârstnici, iar zece dintre cei care se vor înscrie vor fi premiați, prin tragere la sorți. Programul este organizat de filiala pentru asistența copilului și sprijinul familiei a Fundației Creștine Diakonia din Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Fundația HEKS / EPER România, parte din organizația de ajutorare a bisericilor protestante din Elveția, Fundația Comunitară Covasna și Fundația Regală Margareta a României. 

„Dragi copii! În decembrie anul trecut, v-am încurajat să vizitați o persoană în vârstă și să îi țineți companie purtând discuții diverse. Mulți dintre voi v-ați alăturat acestei inițiative, ați ajuns la o mulțime de bunici, mătuși, unchi și ați reușit să le dăruiți pachetele de cadouri pregătite de voi. Ați văzut multe lacrimi de bucurie și apreciere în ochii bătrânilor amabili și singuri. Pentru implicarea și empatia de care ați dat dovadă vă mulțumim. Anul acesta vă adresăm o nouă provocare: vă încurajăm să învățați o poezie și să vă încântați bunicii cu ea. Deoarece zilele acestea, în efortul de a avea grijă de sănătatea persoanelor în vârstă, nu ne putem vizita rudele, avem ocazia să compensăm lipsa prezenței fizice prin căldura sufletească pe care o oferim recitându-le poezii și trimițându-le mesaje de încurajare și urări de sănătate”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.  

Participanții trebuie să aleagă și să învețe o poezie, să filmeze un videoclip în care o recită și să îl încarce până pe 24 decembrie, ora 12:00, pe pagina de Facebook „DKA Gyermek és családsegítő szolgálat- Servicii Destinate Copilului”. Tot aici se găsește și formularul de înscriere care trebuie completat de elevii care participă la concurs. 

Doritorii pot aplica la una dintre cele trei categorii destinate pentru elevii din clasele I-IV, V-VIII și IX-XII.

Pe data de 28 decembrie, prin tragere la sorți, vor fi aleși cei zece câștigători care vor primi câte un cadou din partea organizatorilor.  

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.