EDUCATIE 3 august 2017

Tinerii se pot înscrie la „Școala Națională de Democrație“ de la Pădureni

de Agerpres | 4079 vizualizări

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Covasna și Asociația „Pro Democrația“ au dat startul înscrierilor la cea de-a șasea ediție a Școlii Naționale de Democrație, ce va avea loc în perioada 29 august - 4 septembrie a.c, la Centrul de Agrement de la Pădureni.

Tema principală a școlii de vară din acest an este „Cetățenie activă - principiile și valorile democratice“, iar la aceasta pot participa tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

„Cei 95 de tineri care vor participa la această tabără vor avea posibilitatea de a afla mai multe despre valorile și principiile democrației, drepturile culturale versus democrație, conceptul de bună guvernare, formarea atitudinilor, drepturile omului, integritate și moralitate, cultură și democrație, management de proiect, precum și alte teme pe care participanții le vor propune“, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Cătălin Lazăr, consilier în cadrul DJST Covasna.

Acesta a mai spus că scopul taberei este de a crește gradul de implicare civică a tinerilor în comunitate și dezvoltarea personalității acestora.

Tinerii care vor să ia parte la acest proiect se pot înscrie până pe 15 august inclusiv, completând formularul online la adresa http://bit.ly/2u08tv8. Participarea este gratuită, organizatorii urmând să acopere costurile de cazare și masă, nu însă și cele legate de transport.

Școala de Democrație este organizată în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Ministerul Educației Naționale și Consiliul Elevilor.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.