EDUCATIE 26 iunie 2013

Taberele Multiculturale de Vară „Ecou” – Șugaș Băi 2013 [FOTO]

de Covasna Media | 781 vizualizări

În lunile de vară ale acestui an, Asociația de Tineret ECOU va organiza tabere de vară la Șugaș Băi, pentru serii de câte 10-15 copii, români și maghiari din clasele primare și gimnaziale din Sfântu Gheorghe și din județul Covasna. Taberele Multiculturale ECOU vor dura câte 4 zile fiecare, vor fi în perioadele 15-18 și 22-25 iulie, 5-8 și 19-22 august și vor costa 90 de lei/elev. În acest preț este inclusă cazarea și masa pe perioada respectivă, plus programe deosebite de învățare prin joc și joacă, dar și de cunoaștere reciprocă și vor beneficia de aportul unor cadre didactice specializate. În măsura în care va exista un interes deosebit pentru aceste programe, se mai pot alege și alte perioade, în măsura timpului disponibil.

Episodul pilot a fost săptămâna trecută, când 13 copii merituoși de gimnaziu, români, romi și maghiari din Hăghig au participat la Tabăra Multiculturală ECOU I de la Șugaș Băi. Vizită în stațiune, dar și la Muzeul Naţional al Carpaților Răsăriteni, Prima Școală Românească și Muzeul Național Secuiesc, la recent amenajatul Ștrand din Sfântu Gheorghe, plus vizionarea spectacolului Trupei de Teatru a Asociației ECOU, „Nu puteți voi urî cât putem noi iubi” și programe speciale cu profesoara Maria Băilă, dar și cu voluntarii Dorin Popovici, Alexandra Bălășcuțe, ultimii doi fiind și responsabili de partea organizatorică a taberei.

Cu speranța că programele noastre de susținere și promovare a multiculturalității și interculturalității dau și vor da din ce în ce mai multe roade, vă invităm să aplicați cu încredere la Taberele Multiculturale ECOU Șugaș Băi prin trimiterea unui mail la tineret.ecou@gmail.com sau guruianu@gmail.com.

Mădălin Guruianu,

Coordonator Program ”Tabere Multiculturale ECOU la Șugaș Băi”

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.