EDUCATIE 2 noiembrie 2018

Și anul acesta se pot solicita Bursele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 779 vizualizări

Se acordă premiul de excelență pentru 5 elevi

În fiecare an începând cu anul 2010, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe anunță acordarea Burselor Sfântu Gheorghe acelor elevi absolvenți, care pe parcursul liceului au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Prin această bursă semnificativă în valoare de 3000 lei, Consiliul Local  dorește să îi demonstreze în continuare pe elevii claselor XII că merită într-adevăr să învețe, să se dezvolte și să investească timp și energie în studii.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 26 noiembrie 2018, la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Relații cu Publicul, Informații și Registratură. Dosarele candidaților vor fi evaluate de o comisie de examinare, cei mai buni studenți fiind premiați în cadrul ședinței ordinare al Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe din luna decembrie.

Informații privind conținutul dosarului, sistemul de evaluare și desfășurarea alocării bursei  pot fi vizualizate pe pagina www.sepsi.ro. Informații suplimentare pot fi solicitate prin telefon la numărul 0267-316.902, sau prin e-mail la adresa: zoltan.vnagy@sepsi.ro.

Foto arhivă

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.