EDUCATIE 9 octombrie 2012

Shortcut 2012

de Covasna Media | 484 vizualizări

Asociaţia de Tineret Ecou și Asociaţia Culturală şi de Tineret Regös lansează a doua ediție a proiectului de promovare a orașului Sfântu Gheorghe SHORTCUT – student contest.

Data şi locaţia concursului: 16-18 noiembrie 2012, Sfântu Gheorghe

Fiecare echipă poate fi formată din 3 studenţi, maximum 1 născut în Sfântu Gheorghe.

Cu privire la sexul şi vârsta participanţilor nu sunt impuse reguli.

Scopul concursului: Crearea unei platforme de întâlnire pentru studenţi români şi maghiari, cu ajutorul unui concurs, unde îşi pot demonstra abilităţile privind rezolvarea problemelor, îşi pot testa curajul, stăruinţa, caracterul într-o mică comunitate, echipă. În al doilea rând acest concurs este o oportunitate ca prin ochii studenţilor să descoperim sau să redescoperim oraşul Sfântu Gheorghe. Prin această experienţă există posibilitatea ca în viitor aceşti studenţi să aibă o legătură strânsă cu acest oraş, privit ca un potenţial spaţiu de viaţă.

În programul concursului există probe prin care pot fi experimentate locaţiile speciale din Sfântu Gheorghe, sunt probe privind rezolvarea problemelor, probe de curaj, stăruinţă şi agilitate.

Găzduirea studenţilor musafiri este responsabilitatea participantului originar din Sfântu Gheorghe, dar în anumite cazuri speciale se pot acorda derogări de la această situație, urmând ca și cazarea să poată fi asigurată de către organizatori. Pe durata concursului, organizatorii asigură o masă caldă pe zi și multă distracție! Duminică, 18 noiembrie, în program sunt cuprinse mai multe „cadouri” pentru relaxare activă (Paintball, Bowling, Teatru etc.)

Concursul este conceput pentru 16 echipe, teritorial distribuite în următorul fel:

• 4 echipe formate din studenţi care învaţă la facultăţile din Cluj-Napoca,

• 4 echipe formate din studenţi care învaţă la facultăţile din Bucureşti,

• 4 echipe formate din studenţi care învaţă la facultăţile din Braşov,

• 2 echipe formate din studenţi care învaţă la facultăţile din Târgu Mureş,

• 2 echipe formate din studenţi care învaţă la facultăţile din Iași, Timişoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Miercurea Ciuc etc.

Nu există taxă de înscriere, dar organizatorii îşi rezervă dreptul de a alege concurenţii pe baza cv-urilor celor care se înscriu. Data limită a înscrierii este 9 noiembrie, urmând ca în 10 noiembrie să fie anunțate echipele admise. Înscrierile se fac trimiţând un e-mail la adresele tineret.ecou@yahoo.com sau regosegyesulet@gmail.com, zsigmond@ifjusageve.ro.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.