EDUCATIE 10 august 2017

Se organizează a doua sesiune pentru admiterea la Academia Tehnică Militară pentru locurile rămase neocupate

de Covasna Media | 908 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna recrutează candidați, bărbați și femei, pentru a participa la concursul de admitere, pe locurile Ministerului Afacerilor Interne rămase neocupate, la Academia Tehnică Militară București, la sesiunea a II-a de admitere, septembrie 2017.

În urma desfășurării concursului de admitere în sesiunea iulie 2017, au rămas neocupate 8 locuri bugetate dintre cele alocate Ministerului Afacerilor Interne. Recrutarea candidaților se realizează în raport de locul de domiciliu/reședință înscris în cartea de identitate, de către structurile teritoriale de resurse umane ale inspectoratelor generale.

Cererile de înscriere a candidaților pentru concursul de admitere se pot depune până la data de 25.08.2017, la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Covasna.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează de specialiști din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I., în perioada 29 – 30 august 2017, la sediul Centrului de Psihosociologie, str. Maria Ghiculeasa, nr.47, sector 2 București. Afișarea rezultatelor la testarea psihologică va avea loc în data de 1 septembrie 2017.

Candidații care își constituie dosar în vederea participării la concursul de admitere vor susține contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, în data de 13 septembrie 2017.

Înscrierea și participarea la probele concursului de admitere la Academia Tehnică Militară București, sesiunea a II-a de admitere, sunt stabilite de organizatori prin regulamentul/ metodologia de admitere, care poate fi consultat pe site-ul www.mta.ro.

Înscrierea și depunerea dosarelor în volum complet se face în zilele de luni – joi între orele 09.00-15.00, iar vineri între orele 08.00 – 14.00 la Serviciul Resurse Umane al I.P.J. Covasna, situat în mun. Sf. Gheorghe, Str. Korosi Csoma Sandor, nr. 16.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.