EDUCATIE 10 ianuarie 2012

Şcoală Discovery în judeţul Covasna

de Covasna Media | 523 vizualizări

Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe şi Liceul Teoretic „Nagy Mozes” din Târgu Secuiesc sunt cele două unităţi de învăţământ din judeţ care au fost selectate în primă fază în proiectul derulat de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului împreună cu Discovery Networks, în cadrul căruia va fi difuzată în fiecare zi o emisiune educativă de o oră, de la ora 14, pe Discovery Channel.

Scopul este diversificarea metodelor de învăţare atât pentru elevi, cât şi pentru profesori.

Prin forţa imaginilor şi calitatea deosebită a conţinuturilor prezentate de Discovery, elevii sunt sprijiniţi să înveţe mai bine, să-şi facă lecţiile mai uşor. Cu acest program se vine în completarea resurselor de învăţare utilizând calculatorul.

Aşadar, începând cu data de 16 ianuarie, Discovery Channel va prezenta zilnic de la ora 14 o oră de programe educaţionale, pe diferite teme: luni matematică, marţi chimie, miercuri biologie, joi fizică şi vineri alte ştiinţe. Fiecare program va fi reluat a doua zi de la ora 8, iar programele sunt adaptate elevilor din clasele V-XII.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 1 ora, 38 minute

CONVOCATOR

Acum 7 ore, 59 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.