EDUCATIE 4 iulie 2018

S-au afișat rezultatele de la Bacalaureat 2018

de Iulia Drăghici - Taraș | 2320 vizualizări

VEZI AICI toate notele!

Cea mai mare notă la nivel de județ este 9.73

Rezultatele inițiale de la examenul de Bacalaureat 2018 au fost făcute publice astăzi, 4 iulie, în jurul orei 10:30, pe portalul Edu.ro. Cea mai mare medie la nivelul județului Covasna a fost 9.73, obținută de elevul de la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, Ioan Stroia.

„Sunt foarte bucuros de rezultatele pe care am reuşit să le obțin la examenul de Bacalaureat! Subiectele au fost destul de serioase, dar am reuşit să le rezolv cât am putut eu de bine”, a declarat, pentru Observatorul de Covasna, Ioan Stroia, elevul de la Liceul „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului care a reușit să obțină cea mai mare medie din județ potrivit rezultatelor înainte de contestații.

Cât despre „secretele” care au dus la această reușit, Ioan Stroia ne-a spus: „Ambiția, perseverența şi dorința de a cunoaşte cât mai multe lucruri. Şi să nu uităm de domnii profesori care şi-au dat toată silința ca noi, elevii, să obținem rezultate cât mai bune.”

Elevul din Întorsura Buzăului, originar din satul Lădăuți a obținut în ultimii ani rezultate istorice la concursuri și olimpiade școlare. În martie, liceanul din clasa a XII-a a reușit să realizeze punctajul maxim, 100 de puncte din 100, la Olimpiada Județeană de Chimie.

Elevii nemulțumiți de nota obținută pot depune contestații tot astăzi în intervalul 12:00-16:00. Între 5 - 8 iulie vor fi analizate contestațiile, iar notele finale vor fi publicate pe data de 9 iulie.

La nivel național, 67,7% dintre elevi au promovat examenul de Bacalaureat 2018, cu aproape patru procente sub promovabilitatea din 2017.

Geanina Lupșa

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.