EDUCATIE 16 august 2022

Programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe intră în etapa a doua

de Iulia Drăghici - Taraș | 745 vizualizări

Prima etapă a Programului de Internship al Primăriei Sfântu Gheorghe de vara aceasta, la care au luat parte până acum opt tineri, s-a încheiat. Alte șapte persoane vor începe stagiatura săptămâna aceasta. 

Astăzi am încheiat cu succes prima perioadă a Programului de Internship al Primăriei din acest an. În ultimele 4 săptămâni, 8 tineri au învățat în diferite departamente ale municipalității. 

Mulțumim stagiarilor și mentorilor lor pentru munca depusă în această perioadă. Sper că programul a fost bogat în învățare și dezvoltare pentru toată lumea.

De săptămâna viitoare, vom avea încă 7 tineri în practică. Așteptăm cu nerăbdare continuarea”, a transmis vineri, prin intermediul Facebook, viceprimarul Vargha Fruzsina. 

Programul se adresează tinerilor care urmează cursurile unei facultăţi sau care au absolvit recent studiile universitare. Acesta cuprinde două stagii de practică, cel care tocmai s-a încheiat și care s-a derulat în perioada 18 iulie – 12 august, respectiv cel care începe în această săptămână și se încheie în 9 septembrie.

Tinerii înscriși, 15 în total, fac practică la cabinetele celor doi viceprimari, în cadrul altor birouri aparţinând Primăriei, precum şi la mai multe instituţii subordonate.

Înscrierile au avut loc în perioada 20 iunie – 7 iulie a.c. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a funcționării municipalității și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. 

Și anul trecut programul s-a desfășurat tot în două etape. 

Sursa foto: Facebook/ Vargha Fruzsina/ Kristó-Gothárd Hunor

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.