EDUCATIE 10 mai 2011

Preşcolari în vizită la Pompieri

de Covasna Media | 742 vizualizări
În cursul zilei de marţi, Detaşamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe a primit vizita a 40 de preşcolari de la grădiniţa cu program prelungit “Pinocchio” din Sfântu Gheorghe. Copiii de grădiniţă, interesaţi mai de aproape de cei care se luptă cu flăcările, au avut posibilitatea să cunoască mai bine viaţa de zi cu zi a pompierilor. Micuţilor le-au fost prezentate autospecialele şi tehnica cu care pompierii militari

În cursul zilei de marţi, Detaşamentul de Pompieri Sfântu Gheorghe a primit vizita a 40 de preşcolari de la grădiniţa cu program prelungit “Pinocchio” din Sfântu Gheorghe.

Copiii de grădiniţă, interesaţi mai de aproape de cei care se luptă cu flăcările, au avut posibilitatea să cunoască mai bine viaţa de zi cu zi a pompierilor.

Micuţilor le-au fost prezentate autospecialele şi tehnica cu care pompierii militari intervin pentru stingerea incendiilor şi salvarea victimelor accidentelor rutiere sau a persoanelor şi bunurilor, în cazul inundaţiilor.

Bucuria copiilor a fost mare când li s-a dat ocazia să mânuiască, sub supravegherea pompierilor, pistolul de refulare a apei de pe o autospecială. După ce s-au plimbat cu o autospecială şi au încercat căştile de protecţie, copiii i-au aplaudat pe pompieri şi au promis că vor reveni, iar unii dintre ei au decis să îmbrăţişeze meseria de pompier.

Plt. Tolvaj Marian-Marius

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.