EDUCATIE 2 februarie 2018

Porți deschise la Grădinița „Pinocchio” începând de luni

de Covasna Media | 809 vizualizări

Prima etapă majoră din viața unui copil este mersul la grădiniță. Desprinderea de familie și integrarea într-un mediu social îi îngrijorează în mod deosebit pe părinții care își doresc ca cei mici să fie tratați cu căldură, înțelegere și afecțiune, așa încât ruptura de mediul afectiv de acasă să nu fie resimțită prea dur. De aceea, Grădinița „Pinocchio” îi invită pe părinții de copii mici să participe la Zilele Porților Deschise, eveniment care le oferă șansa de a decide care este cea mai bună alegere.

Părinții ai căror copii vor începe grădinița din toamna acestui an pot merge să își facă o primă impresie în legătură cu mediul în care cei mici și-ar putea desfășura activitățile preșcolare. Astfel, de luni până miercuri – mai exact, în perioada 5-7 februarie - Grădinița cu program prelungit „Pinocchio”, structură a Școlii Gimnaziale „Nicolae Colan” Sf. Gheorghe, organizează Zilele Porților Deschise.

Cu prilejul evenimentului, organizatorii au stabilit un program care cuprinde o serie de activități tematice, desfășurate în fiecare din cele trei zile în intervalul orar 9:30 – 11:00. Așadar, luni va fi Ziua comunicării („A fost odată, ca niciodată”), marți va fi ziua artei („Fantezie şi culoare”), iar miercuri, ziua mișcării și a dansului („Sănătoşi, voinici” și „Do, re, mi, prietenii cântăreţi”). Pe parcursul acestor zile, cadrele didactice vor realiza pentru copiii și părinții prezenți activități demonstrative și jocuri educative, însă obiectivul principal al evenimentului este acela de a le oferi părinților interesați posibilitatea de a vizita grădinița și de a se întâlni cu viitoarele educatoare ale micuților lor.

Cei interesați trebuie să știe că, pentru anul școlar 2018 – 2019, în cadrul grădiniței „Pinocchio”, se vor deschide două grupe, respectiv o grupă mică la secția română cu program prelungit și o grupă combinată, la program normal.

foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.