EDUCATIE 30 august 2022

Peste 90 de candidați la concursul de ocupare a posturilor din învățământul covăsnean

de Iulia Drăghici - Taraș | 822 vizualizări

Peste 90 de candidați au participat luni, 29 august, la Concursul județean de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate și a testării personalului fără studii corespunzătoare postului, sesiunea 2022, informează Inspectoratul Școlar Județean. 

Dintre cele 93 de persoane înscrise, 91 au fost prezente. Lista de absenți a numărat două persoane. 

Cei mai mulți candidați s-au înscris la disciplinele psihopedagogie specială, educatoare – secție română și educație fizică și sport.

Rezultatele inițiale se afișează în data de 30 august 2022, pe site-ul IȘJ Covasna și la avizierul centrului de examen, iar contestațiile se depun în data de 31.08.2022 la secretariatul IȘJ Covasna, între orele 08:00 și 12:00.

Rezultatele finale se afișează în data de 31 august 2022 pe site-ul IȘJ Covasna și la avizierul centrului de examen”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Inspectorat. 

Potrivit calendarului concursului, în data de 29 august s-au desfășurat proba scrisă și proba de interviu pentru cadrele didactice cu studii necorespunzătoare postului, iar în data de 30 august are loc proba scrisă pentru cadrele didactice cu studii corespunzătoare postului.

Centrul de Examen a fost organizat în cadrul Școlii Gimnaziale „Nicolae Colan” din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.