EDUCATIE 4 iunie 2019

Peste 500 de participanți de Ziua Copilului la Boroșneu Mare

de Daniela Luca | 690 vizualizări

Copiii, părinții și bunicii s-au bucurat de atmosfera sărbătorii

Ziua Copilului a fost marcată la Boroșneu Mare printr-o serie de activități culturale, sportive și distractive dedicate celor mici. Participanții au avut parte de distracție pe măsură, dar și de premii colorate.

Sâmbătă, de 1 iunie, noul teren de sport din Boroșneu Mare a devenit neîncăpător. Tot centrul comunei a prins culoare datorită prichindeilor de toate vârstele care au venit să se joace și să sărbătorească alături de părinți și bunici.

Primăria Boroșneu Mare, alături de Școala Gimnazială Bartha Károly și Asociația Bodvaj din Bățanii Mari, a organizat un adevărat spectacol pentru cei mici de 1 Iunie, iar acesta a atras un număr record de participanți, adică peste 500 de persoane, potrivit estimărilor autorităților locale. Pe parcursul a câteva ore, în parcul din centrul comunei s-au derulat concursuri, activități interactive și mici programe artistice.

Elevii s-au întrecut într-un concurs de biciclete și la skandenberg, iar preșcolarii au participat la un concurs de aptitudini strategice. Cei care au obținut cele mai bune rezultate au fost premiați cu dulciuri și jucării.

Măsurile de ordine au fost asigurate de Poliția Boroșneu Mare, transmit organizatorii.

Terenul de sport polivalent, multifuncțional, iluminat nocturn, în valoare de 60 de mii de euro a fost inaugurat în luna noiembrie a anului trecut. Localnicii se bucură cu mic și cu mare de noua „podoabă” din centrul comunei, drept dovadă fiind evenimentele care se organizează tot mai des în incinta acestuia.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.