EDUCATIE 12 aprilie 2022

„Marea deContare” – concurs de contabilitate pentru elevi şi studenţi

de Agerpres | 929 vizualizări

O societate de consultanţă şi expertiză contabilă şi financiară din municipiul Sfântu Gheorghe organizează, sub genericul „Marea deContare”, un concurs de contabilitate pentru elevi şi studenţi.

Reprezentantul societăţii Cont-Exp, Debreczeni Laszlo, a declarat luni că scopul acestui concurs este de a evalua potenţialul tinerilor care aspiră să practice această meserie, dar şi de a le oferi posibilitatea de a se dezvolta şi de a se realiza din punct de vedere profesional pe meleagurile natale.

Potrivit acestuia, concursul va fi organizat pe două secţiuni, iar la acesta pot înscrie elevi şi studenţi care urmează studii în domeniul financiar-contabil.

Vor fi acordate în total şase premii, câte trei la fiecare secţiune, constând în câte un stagiu de practică la firma de contabilitate şi câştigătorii primelor locuri vor primi, la alegere, şi câte un laptop sau iphone, iar cei clasaţi pe locurile trei şi patru vor primi cărţi de specialitate.

Concursul se va desfăşura în data de 28 aprilie, ora 15, la sediul firmei aflate în centrul municipiului şi va consta într-o problemă de teorie a contabilităţii, o probă de contabilitate practică şi una de logică.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, filiala Sfântu Gheorghe a Universităţii Babeş-Bolyai şi Liceul Tehnologic Economic Administrativ „Berde Aron” din municipiu.

Cei interesaţi se pot înscrie până pe 26 aprilie inclusiv pe site-ul https://forms.gle/Ac2kmgvEn7VH6wbs6.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.