EDUCATIE 11 noiembrie 2010

La Tg. Secuiesc a avut loc o acţiune educativpreventivă pentru siguranţa micilor pietoni

de Covasna Media | 501 vizualizări
Siguranţa rutieră, prevenirea accidentelor rutiere şi a victimizării participanţilor la trafic este o prioritate pentru poliţiştii covăsneni. Cum educaţia rutieră este o componentă importantă în această ecuaţie, poliţiştii covăsneni încep educaţia rutieră cu cei mai mici participanţi la trafic, copiii de grădiniţă. Marţi, poliţişti din cadrul Compartimentului Proximitate Tg. Secuiesc, în colaborare cu televiziunea

Siguranţa rutieră, prevenirea accidentelor rutiere şi a victimizării participanţilor la trafic este o prioritate pentru poliţiştii covăsneni. Cum educaţia rutieră este o componentă importantă în această ecuaţie, poliţiştii covăsneni încep educaţia rutieră cu cei mai mici participanţi la trafic, copiii de grădiniţă. Marţi, poliţişti din cadrul Compartimentului Proximitate Tg. Secuiesc, în colaborare cu televiziunea locală, au organizat o acţiune preventivă la grădiniţa cu program prelungit Csipkerozsika din municipiul Tg. Secuiesc.

Cu această ocazie, poliţiştii au prezentat un film de desene animate educativ pe linie de poliţie rutieră. De asemenea, poliţiştii au prezentat câteva indicatoare rutiere pe care copiii le pot întâlni în trafic, semnificaţia lor şi principalele reguli pentru circulaţia pietonilor.

La această acţiune au participat 90 de copii de la grupele mari şi pregătitoare şi 7 cadre didactice.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.