EDUCATIE 18 aprilie 2011

La Openul de la Cluj, Debate Club Sfântu Gheorghe a obținut argint pe echipe, aur şi bronz la individual

de Covasna Media | 615 vizualizări
Patru debateri – Andreea Cucu, Simina Gheorghincă, Ioan Ganea jr. şi Diana Cojocaru, un arbitru – Mădălin Guruianu şi coordonatoarea de voluntari ai competiţiei, Călina Cruceriu, au făcut parte din delegaţia pe care Debate Club Sfântu Gheorghe a deplasat-o la prima ediţie a Racoviţă Open, turneul de dezbateri care a reuşit să adune aproape 200 de participanţi - 120 de debateri, peste 50 de arbitri şi însoţitori şi 20 de voluntari.

Patru debateri – Andreea Cucu, Simina Gheorghincă, Ioan Ganea jr. şi Diana Cojocaru, un arbitru – Mădălin Guruianu şi coordonatoarea de voluntari ai competiţiei, Călina Cruceriu,  au făcut parte din delegaţia pe care Debate Club Sfântu Gheorghe a deplasat-o la prima ediţie a Racoviţă Open, turneul de dezbateri care a reuşit să adune aproape 200 de participanţi - 120 de debateri, peste 50 de arbitri şi însoţitori şi 20 de voluntari.

Performanţele sunt mai mult decât notabile şi confirmă faptul că „schimbarea de generaţii” s-a produs fără efecte negative la Debate Clubul din Sfântu Gheorghe, după „avansarea” la facultate a celor 7 membri ai generaţiei 2010, rolul de poziţie-etalon fiind preluat rapid de formaţia care a reuşit 3 calificări consecutive în finală la Handshake 2010, Saint George Open 2011 şi acum Racoviţă Open 2011, plus titluri la vorbitori individuali.

Astfel,  Simina Gheorghincă a obținut trofeul pentru „Cel mai bun debater”, Andreea Cucu a reuşit să obțină locul al treilea la vorbitori, iar Ioan Ganea jr. a contribuit din plin la obţinerea medaliilor de argint pe echipe, într-o finală cu o echipă clujeană.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Claudiu sefu', 19 aprilie 2011
Foarte tare! Felicitari Simina, Andreea si Junior si coach-ului lor, Madalin Guruianu!
Gobi, 19 aprilie 2011
Mda, foarte interesant, la modu' invers!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.