EDUCATIE 22 iunie 2020

Grădinițele și creșele din Sfântu Gheorghe vor fi deschise pe perioada vacanţei de vară

de Covasna Media | 1247 vizualizări

Grădinițele și creşele din Sfântu Gheorghe se vor redeschide luni, 22 iunie. Cei mici sunt primiți în timpul vacanței de vară în creșele din strada Kós Károly, cea a Şcolii Generale „Ady Endre” și cea a Şcolii Generale „Gödri Ferenc”, toate cele trei instituții fiind deschise până la sfârșitul lunii august. Grădinițele îi întâmpină pe copii conform programului de mai jos.

Grădiniţele cu program prelungit Napsugár şi Árvácska vor fi deschise până la sfârșitul lunii august, iar Grădiniţa cu program prelungit Hófehérke va fi deschisă pentru cei mici în lunile iunie și iulie. 

Grădiniţele cu program prelungit Gulliver, „Benedek Elek” și Pinocchio vor fi deschise în luna iulie, iar Grădiniţele cu program prelungit „Kőrösi Csoma Sándor” și Csipike vor fi deschise în cursul lunii august.

Locurile din aceste instituții sunt limitate, astfel încât vor avea prioritate copiii ai căror ambii părinți lucrează și nici bunicii nu pot avea grijă de ei. În cazul în care grădinița în care copilul este înscris nu este deschisă, părinții pot solicita să-și ducă copilul într-o altă instituție.

După cum am anunţat deja, toate instituțiile vor respecta măsurile de protecţie a sănătăţii, va avea loc dezinfectare periodică a suprafețelor și jucăriilor și vor fi respectate toate măsurile impuse de autorități pentru a păstra sănătatea copiilor și a personalului. Părinții nu au voie să ducă un copil cu febră sau bolnav la creşă sau grădiniţă, respectiv copiii nu au voie să aducă jucării de acasă.

(Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.