EDUCATIE 25 iunie 2012

Grădina Şcolii „Váradi József”

de Covasna Media | 593 vizualizări

Anul acesta, Şcoala cu clasele I-VIII “Váradi József” din Sfântu Gheorghe sărbătoreşte 50 de ani de existenţă. În cadrul acţiunilor desfăşurate cu prilejul acestei aniversări, s-a derulat şi proiectul „Grădina Şcolii Váradi József”. Proiectul a fost propus de Fundaţia „Váradi – Bartalis”, în parteneriat cu Şcoala cu clasele I-VIII „Váradi József” şi cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat din Miercurea-Ciuc şi MOL România (80%) şi de Fundaţia  Váradi-Bartalis (20%). Bugetul total al proiectului a fost de 11.249,79 lei.

În cadrul proiectului, a fost curăţat spaţiul verde de 991,5 mp din curtea şcolii, a fost amenajat un parc ale cărui alei au fost pavate cu piatră naturală, a fost amplasat mobilier de grădină şi a fost montat un suport de biciclete. De asemenea, au fost plantaţi puieţi, arbuşti şi flori, plante aromatice şi medicinale, înfiinţându-se, astfel, o grădină demonstrativă.

La realizarea activităţilor cuprinse în proiect au participat, voluntar, angajaţi ai şcolii, elevi şi părinţi.

Dorim să le mulţumim tuturor celor care s-au implicat în desfăşurarea acestui proiect şi avem convingerea că ne vor sprijini şi în activităţile noastre viitoare.

Fodor Judit-Mónika

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.