EDUCATIE 23 iunie 2020

Gala Viitorilor Lideri ai Comunității și-a desemnat premianții

de Daniela Luca | 2598 vizualizări

Cei 19 absolvenți au adunat peste 10.000 de ore de voluntariat 

De zece ani, Asociația de Tineret „ECOU” onorează viitorii lideri ai comunității, iar tradiția merge mai departe. Astfel, 19 cei mai activi voluntari care își finalizează studiile liceale în acest an au fost premiați la finalul săptămânii trecute în cadrul Galei VLC2020. 

Cei mai merituoși absolvenți care își finalizează studiile liceale în acest an au fost premiați de către Asociația de Tineret Ecou, în cadrul celei de-a 11-a ediții a Gala Viitori Lideri ai Comunității. Fiecare dintre cei 19 tineri au acumulat peste 240 de ore de voluntariat sau activități extrașcolare în comunitate. 

Aceștia au fost premiați și primiți în grupul de Alumni – ECOU Hall of Fame de către foști voluntari ai asociației: Elena Ropotan, Maria Bejan, Denisa Gabor, Mihai Tordai, Andra Benedic și Andi Artimenco. Ceremonia s-a desfășurat în prezența actualilor coordonatori de evenimente, Bogdan Todoran și Lorand Caia.

„Scopul evenimentului este de a premia voluntarii pentru importantul aport adus în formarea și creșterea comunității de tineri reprezentativi covăsneni. Le suntem recunoscători pentru curajul, perseverența, dedicarea și bunul-simț pe care le-au practicat în demersul de formare a unui nou tip de gândire. Totodată, îi așteptăm oricând, din nou, „acasă”. Ne-am dorit să le oferim o mică ceremonie de absolvire având în vedere circumstanțele actuale. Am luat toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului pentru a putea organiza evenimentul în siguranță. Le mulțumim celor de la Kappuccino și în special lui Andras Balint pentru sprijinul logistic acordat”, ne-a spus Bogdan Todoran. 

Acesta a adăugat totodată că tinerii premiați au adunat în total peste 10.000 de ore de voluntariat.

„Pentru mine acest premiu reprezintă o mulțumire personală din partea Asociației „ECOU” pentru toată munca depusă în patru ani ca și voluntar. Pot spune că m-am simțit onorată că am putut face parte din acest grup minunat și aprecierea lor reprezintă foarte mult pentru mine”, ne-a spus una dintre absolventele premiate, Ștefania Popa. 

Au primit distincția de Viitori Lideri ai Comunității și Maria Andraș, Denisa Benedic, Ionuț-Gabriel Cianga, Andra Floroian, Ștefana-Denisa Gliga, Iulia Beatrice Goagă, Daiana-Lorena Goga, Armin Hess, Andreea-Maria Matei, Răzvan Măsar, Lăcrămioara Ioana Popa, Vasile Soare, Alis Stoican, Bogdan Adrian Suciu,  Szederyesi Arianna, Roxana-Nicoleta Taftă, Robert Tudose și Cristina Ursache.  

Anul acesta, Gala Viitori Lideri ai Comunității a aniversat 10 ani de la prima ediție. Anul trecut, la Gala VLC2019, au fost premiați 13 voluntari ai asociației. 

Sursă foto: Lorand Caia. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.