EDUCATIE 22 iunie 2012

Finalul Zilelor Elevilor din CNMV

de Covasna Media | 509 vizualizări

Joi s-a încheiat a cincea ediţie a „Zilelor Elevilor”, cu o zi specială pentru cei mici, mai exact Cartoon Day. Elevii Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” s-au putut bucura de un concurs de cultură generală pe tema desenelor animate, publicul fiind foarte implicat şi foarte interesat de întrebările puse de Adina Moisii, vicepreşedintele Consiliului Elevilor.

Încă de la începutul zilei, cei mici au avut ocazia să deseneze cu creta pe astfalt, lucru care după aşteptările organizatorilor la fel ca şi în ediţiile trecute a avut succes, dar şi workshop-ul oferit de către Muzeul Carpaţilor Răsăriteni, de care elevii au fost interesaţi încă de la început.

„Surpriza cea mai mare a acestei zile a fost momentul în care publicul când a vazut că nu mai există karaoke în program, a început să se plângă de acest lucru, iar atunci am început să ne mobilizăm şi să le facem pe plac elevilor care până la urmă au avut parte şi de karaoke”, relatează Diana Cojocaru, unul dintre voluntarii acestei ediţii.

Cei mici au avut parte şi de poveştile relatate de Duţa Guruianu, ba mai mult decat atât la sfârşitul zilei cei mici au profitat la maxim de jocurile oferite de Consiliul Elevilor şi de limonada foarte gustoasă.

„Mă bucur că am reuşit să trecem cu bine şi peste a cincea ediţie şi sper ca această tradiţie să se păstreze şi în anii următori”, a declarat Victor Bolog, secretarul general al Consiliul Elevilor.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.