EDUCATIE 9 martie 2011

Expoziţie de decoraţiuni florale şi cocktailuri

de Covasna Media | 440 vizualizări
De 8 Martie, clasa de Organizator de banqueting de la Grupul Şcolar „C-tin Brâncuşi” din Sf. Gheorghe a organizat un eveniment inedit în cinstea Zilei Femeii. Astfel, parcurgând în cursul semestrului al doilea modulul de organizare a evenimentelor şi lecţii de decorare a saloanelor şi a meselor, ei au conceput un plan de acţiune în vederea realizării unui eveniment care să marcheze ziua de 8 Martie şi care să încânte privirea şi

De 8 Martie, clasa de Organizator de banqueting de la Grupul Şcolar „C-tin Brâncuşi” din Sf. Gheorghe a organizat un eveniment inedit în cinstea Zilei Femeii. Astfel, parcurgând în cursul semestrului al doilea modulul de organizare a evenimentelor şi lecţii de decorare a saloanelor şi a meselor, ei au conceput un plan de acţiune în vederea realizării unui eveniment care să marcheze ziua de 8 Martie şi care să încânte privirea şi simţurile gustative ale fiinţelor sensibile şi delicate, ale femeilor aflate în ipostaza de mame.

Cu răbdare şi imaginaţie, bazându-se pe deprinderi şi abilităţi şi nu în ultimul rând pe talent, sub atenta îndrumare a prof. Carmen Tordai, pe parcursul a două zile elevii au creat decoraţiuni florale şi au preparat coctailuri pe care le-au expus în sala de tehnica servirii a şcolii şi unde au fost admirate şi apreciate de cadrele didactice ale şcolii.

Bucuroşi şi mândri de munca lor, elevii au luat cu ei rezultatul muncii de două zile ca să le ofere în dar celei mai iubite şi respectate fiinţe din viaţa lor: mama.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.