EDUCATIE 4 noiembrie 2013

Elevii şi-ar putea lua adio de la vacanţa de vară

de Covasna Media | 747 vizualizări

Parlamentarii vor sa desfiinteze vacanta de vara, pe motiv ca trei luni in care elevii nu merg la cursuri inseamna prea mult, comparativ cu zilele libere ale parintilor care au concedii doar cateva saptamani.

Mai multi parlamentari PDL propun ca elevii sa mearga la scoala si in timpul vacantei de vara, motiv pentru care au propus un proiect de lege care prevede infiintarea unei scoli de vara.

Parlamentarii care au venit cu ideea considera ca o vacanta de trei luni este prea mult pentru elevi, dat fiind ca parintii au concedii de doua, trei sau patru saptamani, iar in restul perioadei, cei care au grija de micuti sunt la serviciu iar copiii raman nesupravegheati, noteaza rtv.net. In timpul in care nu sunt in grija unui adult, elevii ar putea sta prea mult in fata televizorului, a calculatorului sau ar putea intra in anturaje dubioase, scrie Tabu.ro.

Pentru a evita asemenea “dezastre”, democrat-liberalii cer ca in timpul verii sa se organizeze cursuri, majoritatea urmand sa aiba un caracter cultural-educativ. Astfel, cei mici ar putea face drumetii, ar putea merge la concerte sau ar putea vizita orase si tari straine, spun sustinatorii proiectului, potrivit sursei citate.

De asemenea, unii parlamentari PSD propun organizarea cursurilor de dupa scoala, pe langa biserici.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 18 ore, 24 minute

Anunţ public

Acum 18 ore, 25 minute

Anunţ public

Acum 18 ore, 26 minute

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Un simplu cetatean, 7 noiembrie 2013
Nu putem feri singuri nemaivatandu-i. Prostimea sa stea acasa in ziua votului, cine i-a pus sa voteze comunistii ? Poporul asta de c...t nu stie ca PSD se trage din PCR ?
Un simplu cetatean, 6 noiembrie 2013
Dar dragii nostrii alesi ai poporului ce pi..a mamii lor fac in vacantele de vara ? In cea de iarna ? nu ar fi mai bine sa scurteze vacantele lor ? Nu ar fi mai bine sa taie 50% din cheltuielile lor ? citeste integral
Ilyes Ibolya, 5 noiembrie 2013
In conditiile in care stimatii nostri alesi nu maresc alocatia copiilor, in care nu respecta prevederile Constitutiei si ale Legii 1/2011 in ce priveste alocarea a 6% din PIB Educatiei, de unde cred citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.