EDUCATIE 20 ianuarie 2022

Elevii care merg la școală pe jos, răsplătiți cu premii personalizate

de Iulia Drăghici - Taraș | 2296 vizualizări

Peste 120 de copii iau zilnic parte la program 

Copiii care au dovedit consecvență în participarea la programul de mers pe jos la școală, Pedibus, au fost răsplătiți miercuri, cu diferite premii personalizate, în funcție de punctele acumulate pe parcurs. 

În această dimineață, copiii au avut din nou ocazia să își transforme stickerele Pedibus în premii de colecție. În funcție de numărul punctelor adunate de-a lungul călătoriilor cu Pedibus, elevii au putut primi umbrele, pelerine de ploaie, rucsacuri, semne de carte, brelocuri sau căni.

Cei mici au reușit să ne surprindă prin consecvența lor și suntem siguri că vor reuși să adune în curând cele 100 de puncte pentru a primi un rucsac pe roți. 

Nu uitați, săptămâna aceasta elevii sunt așteptați în stații de hocheiștii Clubului „Pinguinii Regali””, se arată în mesajul postat miercuri pe pagina de Facebook dedicată programului. 

În ciuda frigului, în prezent, peste 120 de copii participă zi de zi la program și merg pe jos la școală pe unul din cele cinci trasee, însoțiți de voluntari, locuitori ai orașului din diverse instituții și asociații locale. 

Programul Pedibus, inițiat de Primăria Sfântu Gheorghe, dorește să îi motiveze pe elevii din oraș să meargă la școală pe jos, pentru că „mersul pe jos este cea mai sigură, cea mai sănătoasă și cea mai distractivă metodă de a începe ziua”, spun coordonatorii. Acesta a debutat în 17 mai a.c.. Demersul a pornit și din dorința de a oferi o alternativă părinților care dimineața își duc copiii cu mașina la școală. 

Sursa foto: Facebook/ Lábbusz/Pedibus/ Levente Vargyasi. 

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.