EDUCATIE 5 septembrie 2017

DGA Covasna, la Școala Națională pentru Democrație

de Covasna Media | 727 vizualizări

La data de 01.09.2017, la invitaţia Asociaţiei Pro Democraţia, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna au susținut, în cadrul Şcolii Naționale pentru Democraţie, aflată la cea de a VI-a ediţie, două ateliere cu tema ,,Integritate şi moralitate”. Activitățile au fost desfășurate la Centrul de Agrement Pădureni din județul Covasna.

Scopul proiectului este creșterea gradului de implicare civică a tinerilor și dezvoltarea lor ca vector de transmitere a mesajelor anticorupție în comunitatea din care provin. În cadrul celor două ateliere, utilizând metode de învățare non-formală, ofițerii Direcţiei Generale Anticorupţie au urmărit dezvoltarea valorilor morale și conştientizarea tinerilor cu privire la consecinţele fenomenului corupţiei, atitudinea ce trebuie adoptată faţă de faptele de corupţie și modalitățile de sesizare a acestora.

La cele două ateliere susținute de reprezentanții Serviciului Judeţean Anticorupţie Covasna au participat 90 de tineri cu vârste cuprinse între 14-18 ani.

Şcoala Națională pentru Democraţie este organizată de Asociaţia Pro Democraţia în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna și Consiliul Național al Elevilor, cu sprijinul financiar al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Covasna

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.