EDUCATIE 20 iunie 2022

Copiii pot merge la Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe și în timpul vacanței de vară

de Mirela Cara Dragu | 1127 vizualizări

Vacanța de vară le oferă copiilor libertatea de a face ce vor, însă le dă de multe ori bătăi de cap părinților, care nu mai știu ce program să le mai facă celor mici, mai ales dacă în familie nu există bunici disponibili, care să îi supravegheze la locurile de joacă sau în parc. Pentru mulți părinți, marea provocare a verii este aceea de a găsi soluții cu ajutorul cărora să îi țină pe cei mici departe de gadget-uri. 

O alternativă atractivă pentru cei mici o oferă în această vară Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe, unde copiii pot participa la diverse cercuri, în funcție de sferele lor de interes. 

Așadar, până la sfârșitul lunii iunie, copiii mai pot frecventa cercuri precum: aeromodelism, atelierul fanteziei, pro natura, științe, tenis de masă, înot, dans popular, orientare turistică, lucru manual și sculptură. 

Activitatea la aceste cercuri va continua și în lunile iulie și august, în funcție și de concediul de care beneficiază profesorii coordonatori. 

Părinții interesați de oricare dintre aceste activități pot solicita detalii privind procedura de înscriere și programul exact al fiecărui cerc în parte, prin telefon la numărul 40 267 315678 sau prin e-mail, la adresa pcsfantugheorghe@gmail.com. Informații suplimentare se găsesc și pe site-ul instituției: www.palatulcopiilor.ro.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.