EDUCATIE 11 noiembrie 2010

CNMV - Zilele Porţilor Deschise

de Covasna Media | 646 vizualizări
În cadrul Zilelor Porților Deschise, ciclul primar de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” a marcat acest eveniment prin mai multe acțiuni: expoziții, activități practice comune cu preșcolarii de la grădinițe, târg de jucării și prezentări ale istoricului școlii și activităților extrașcolare în format electronic. Astfel, marți, în Sala Festivă a școlii, elevii ciclului primar au realizat o expoziție cu peste 250 de lucrări

În cadrul Zilelor Porților Deschise, ciclul primar de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” a marcat acest eveniment prin mai multe acțiuni: expoziții, activități practice comune cu preșcolarii de la grădinițe, târg de jucării și prezentări ale istoricului școlii și activităților extrașcolare în format electronic. Astfel, marți, în Sala Festivă a școlii, elevii ciclului primar au realizat o expoziție cu peste 250 de lucrări realizate chiar de ei din materiale refolosibile. De la macheta școlii la balanțe, de la fructiere la păpuși, de la roboței la avioane, cei mai mici elevi ai Colegiului Național „Mihai Viteazul” s-au dovedit a fi foarte ingenioși în realizarea acestor lucrări. Pentru ca bucuria să fie împărtășită, au fost invitate toate grădinițele din Sfântu Gheorghe pentru a ne fi alături. Am fost vizitați de 165 de preșcolari care au fost repede captivați de obiectele expuse în cadrul expoziției și au fost încântați de ceea ce au văzut vizitându-ne școala: sălile de clasă, cabinetele de informatică, biblioteca, sălile de sport, cantina școlii etc.

Mulțumim micuților preșcolari de la grădinițele din municipiu pentru că ne-au vizitat și în mod deosebit doamnelor educatoare care ne-au făcut onoarea de a ni se alătura în aceste clipe de sărbătoare pentru Colegiul Național „Mihai Viteazul”: Săndica Borchină, Maria Buna, Cătălina Cosneanu, Laura Gal, Gica Ionescu, Lucia-Ana Laszlo, Magda Maghiar, Lidia Mihoc, Florica Nica, Anca Rujan, Cătălina Sanda, Rodica Seceleanu, Georgiana Șraer și domna director Bartok Szende. Suntem încântați de acestă colaborare și ne manifestăm disponibilitatea totală pentru implicarea și în alte activități comune.

Prof. Mihai Sebastian Banciu

Colegiul Național „Mihai Viteazul”

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.