EDUCATIE 23 ianuarie 2018

CNMV Speaks II, despre creativitate și arte vizuale

de Iulia Drăghici - Taraș | 1454 vizualizări

Evenimentul de vineri are un invitat special venit tocmai din Australia

Proiectul „CNMV Speaks” revine la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe cu cea de-a doua ediție. Alți trei invitați vor urca pe scena sălii de festivități a colegiului, pentru a le vorbi tinerilor despre ei înșiși, respectiv despre pasiunile lor în domenii variate ca fotografia, videografia sau marketingul. Evenimentul este programat să aibă loc vineri, 26 ianuarie, de la ora 18:00.

Pe lista invitaților se găsesc Radu Ionuț, Fatin Ariffin și Adrian Dascăl.

Radu Ionuț este un tânăr actor la Trupa Trip, absolvent al CNMV, student de marketing la ASE București, voluntar la USASE și project manager.

A doua invitată, Fatin Ariffin, vine tocmai din Sydney la Sfântu Gheorghe. Fatin este o tânără din Singapore, studentă în Sydney la Film, Sunet și Video și fost Creative Producer la „m:idea”, o companie de producţie media şi difuzare din Singapore.

Adrian Dascăl este de asemenea absolvent CNMV, dar și fost coordonator PR al Asociației de Tineret „Ecou”, în prezent voluntar AIESEC România, content analyst la liveBooks Community și fotograf și proprietar la „Dascăl Visual”.

„CNMV Speaks este primul proiect al Consiliului Școlar al Elevilor Colegiul Național „Mihai Viteazul” pentru anul școlar 2017-2018. Acest eveniment este foarte important pentru noi deoarece am reușit să implicăm voluntari din clasele a IX-a și să îi învățăm despre munca de voluntariat și despre Consiliul Elevilor. Considerăm că acest proiect este meritul lor. Idea CNMV Speaks a pornit de la dificultățile fiecărui elev de a-și alege o meserie și să își facă o carieră de succes. A doua ediție nu are o temă specifică, dar vorbitorii au o pasiune pentru fotografie, videografie și chiar marketing. Ne-am dat seama că mulți elevi sunt pasionați de aceste subiecte, așa că am zis să chemăm oameni care s-au evidențiat în aceste domenii”, ne-a declarat președintele Consiliului Elevilor CNMV, Denisa Benedic.

Echipa de organizare a evenimentului este formată din Biroul executiv al Consiliului Elevilor și conducerea Colegiului National „Mihai Viteazul”, printre care: președintele CE – CNMV, Denisa Benedic, vicepreședinții Bogdan Adrian Suciu și Răzvan Măsar, secretarul Denisa Cotai, directorul departamentului de Concursuri Școlare și Extrașcolare, Bogdan Todoran, directorul  departamentului de Cultura, Educație și Programe școlare, Cosmin Bejan, dar și directoarea Colegiului Național „Mihai Viteazul”, Luminița Costea și directoarea adjunctă a instituției, Maria Băilă.

„Evenimentul a fost creat pentru elevi, dar sunt bine veniți oameni de toate vârstele”, ne-au mai transmit organizatorii evenimentului.

Prima ediție a proiectului „CNNV Speaks” a avut loc în 23 noiembrie 2017. Invitații acestei ediții au fost profesorul Romeo Negrea, studentul Ioan Ganea Junior și elevul Colegiului - Mihai Tordai. Aceștia au vorbit în fața celor prezenți, majoritatea elevi și profesori, despre „Drumul spre succes”, tema evenimentului organizat în premieră la instituția de învățământ.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.