EDUCATIE 11 august 2017

Ce știți despre Uniunea Europeană?

de Covasna Media | 724 vizualizări

Un nou concurs Europe Direct Regiunea Centru la care răspunzi și câștigi obiecte promoționale

Europe Direct Regiunea Centru va recompensa cetățenii care cunosc sau vor să afle mai multe date despre Uniunea Europeană. De aceea vă propunem un chestionar (quiz) al cărui scop este acela de a testa nivelul de cunoștințe despre UE. Dacă ați răspuns corect la toate întrebările câștigați un set de materiale promoționale! Dacă nu știți sau nu sunteți siguri de răspuns, puteți căuta informațiile și apoi puteți răspunde. Aveți mai multe șanse de a răspunde corect la întrebări. Avem seturi de obiecte pentru cel puțin 200 de respondenți la acest quiz pe teme europene.

În chestionarul din acest an găsiți întrebări despre principalele date eveniment sărbătorite în 2017, când aniversăm 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, 30 de ani de la lansarea programului Erasmus și 10 ani de la aderarea României la UE. În plus, anul acesta este primul an în care tinerii pot să beneficieze de înscrierea în programul de voluntariat sau ucenicie Corpul European de Solidaritate.

La final vă rugăm să ne mai acordați câteva secunde pentru a ne transmite opinia voastră legată de cele cinci posibile scenarii pentru viitorul Europei, lansate de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în dezbatere publică în martie 2017.

Cine poate participa?

La acest concurs poate participa orice persoană fizică cu domiciliul în Regiunea Centru, respectiv în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Pot participa și persoane din alte regiuni sau județe ale țării, dar pentru cei ce nu au domiciliul în Regiunea Centru, livrarea obiectelor promoționale câștigate se va face pe cheltuiala câștigătorului/reprezentantului acestuia. Prin participarea la acest chestionar, participanții acceptă și se supun următoarelor reguli.

Cum: Intră pe link și urmează pașii: http://www.quiz2017.europedirect-adrcentru.ro/

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.