EDUCATIE 24 octombrie 2017

Bursele Covalact-Ecou – Program de sprijinire a tinerilor liceeni din Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 968 vizualizări

Programul de burse iniţiat anul trecut de către compania Covalact şi Asociaţia de Tineret Ecou continuă şi în acest an, prin acordarea a 10 burse în valoare de 1500 de lei către tinerii liceeni din Sf. Gheorghe. Bursele se acordă pe bază de dosar şi se vor lua în considerare performanţele obţinute la competiţiile publicate în calendarul Ministerului Educaţiei, dar şi implicarea în proiecte de voluntariat.

Pe lângă aceste 10 burse, în luna iunie au fost acordate cinci burse de excelenţă şefilor de promoţie de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, Colegiul „Székely Mikó”, Liceul „Mikes Kelemen”, Liceul Reformat şi Liceul de Artă „Plugor Sándor”. Bursele au fost în cuantum de 556 de lei, simbolizând cei 556 de ani pe care oraşul Sf. Gheorghe i-a aniversat în 2017.

Programul va debuta printr-o campanie de informare în liceele din oraş, care se va desfăşura în perioada 23 octombrie – 3 noiembrie. Elevii care vor dori să aplice pentru aceste burse vor avea la dispoziţie trei săptămâni (6-26 noiembrie) pentru a alcătui dosarul şi pentru a-l înainta către organizatori. Dosarele depuse vor fi evaluate de către o comisie formată din profesori şi membri ai Asociaţiei de Tineret Ecou, urmând ca pe data de 14 decembrie să fie anunţată lista celor 10 bursieri. Programul se va încheia cu ceremonia de premiere, care se va desfăşura la sediul companiei Covalact.

Regulamentul programului, precum şi alte detalii, se găsesc pe pagina de facebook Bursele Covalact-Ecou.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.