EDUCATIE 8 septembrie 2020

Aproape 40 de locuri bugetate, disponibile la UBB Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 771 vizualizări

Viitorii studenți sunt așteptați la a doua sesiune de înscrieri 

Universitatea „Babeș-Bolyai” – Extensia Sfântu Gheorghe a început, săptămâna aceasta, cea de-a doua sesiune de admitere. Doritorii pot candida online pentru locurile rămase neocupate pentru studii universitare atât la nivel de licență, cât și la master.

În total, un număr de 38 de locuri bugetate sunt puse la bătaie pentru toate cele trei facultăți: Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și Facultatea de Știința și Ingineria Mediului.

Înscrierile la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) se vor face până pe 10 septembrie. 

Pentru sesiunea de toamnă, mai sunt disponibile 5 locuri bugetate la linia română și 11 locuri bugetate la cea maghiară, potrivit datelor furnizate de UBB Sfântu Gheorghe. Locuri cu taxă mai sunt suficiente, spun reprezentanții Extensiei. 

Înscrierile la Departamentul Administrarea Afacerilor din Sfântu Gheorghe, care funcționează în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca, se fac până pe 9 septembrie. 

Specializarea „Economia Comerțului Turismului și Serviciilor” dispune de 3 locuri bugetate pentru linia română și 17 cu taxă, respectiv 8 locuri bugetate pentru linia maghiară și 36 cu taxă.  

La specializarea „Economia Firmei”, cu predare în limba maghiară, mai sunt 7 locuri disponibile la buget și 37 la taxă. 

Reprezentanții departamentului au precizat că a rămas doar un loc bugetat la masteratul „Managementul Dezvoltării Afacerilor”, cu predare în limba română și 14 cu taxă. 

Un număr de 3 locuri bugetate și 25 cu taxă sunt disponibile și la specializarea cu predare în limba maghiară  „Știința Mediului”, din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Mediului (FSIM).  Înscrierile se fac aici până pe 10 septembrie. 

Din 11 martie a.c., studenții Universității „Babeș-Bolyai” au trecut pe modalitatea on-line de învățare.  Modul în care vor participa aceștia la cursuri în noul an universitar se va decide pentru fiecare specializare în parte, în funcție de specificul acesteia. 

Anul trecut, cei mai mulți candidați, 108 la număr, s-au înscris la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA). La  Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) s-au înscris anul trecut în total 36 de studenți, iar alții 19 au ales să-și înceapă studiile în cadrul Facultății de Știința și Ingineria Mediului (FSIM). 

Mai multe detalii despre admitere sunt disponibile pe site-ul sfantugheorghe.extensii.ubbcluj.ro.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.