EDUCATIE 8 aprilie 2013

Anchetă de amploare: Elevi care se filmau făcând sex în școală, ridicați de DIICOT

de Covasna Media | 1061 vizualizări

Nouă percheziții au loc luni dimineață la locuinţele unor elevi de la Liceul "Henri Coandă" din Craiova, fiind vizați 8 elevi cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Aceștia sunt suspectați că ar fi protagoniștii mai multor filme porno, realizate în incinta unităților de învățământ. Polțiștii au ridicat calculatoare, telefoane mobile, iar elevii vor fi conduși la DIICOT Craiova.

"Din casele minorilor au fost ridicate calculatoare, CD-uri şi hard disk-uri, dar şi mai multe stick-uri. Opt persoane au fost ridicate şi duse la audieri. Printre cei ridicati se numără şi doi dintre cei care apar în filmul pentru adulţi", a declarat șeful DIICOT Craiova, Adrian Glugă, potrivit Mediafax.

Scandalul a început în urmă cu trei săptămâni, când doi băieți și o fată s-au filmat în timp ce făceau sex în sala de sport a școlii. Filmulețul a fost postat pe internet și a circulat o perioadă printre mai mulți elevi, până când conducerea a aflat despre fapta acestora.

Anchetatorii cred că aceste filmulețe erau comandate de adulți și erau vândute pe diverse site-uri. Toate filmulețele erau realizate în interiorul școlilor.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.