EDUCATIE 3 aprilie 2013

Administraţia Bazinală de Apă Olt – Sistemul de Gospodărire a Apelor Covasna, alături de şcoli în săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

de Covasna Media | 622 vizualizări

Administraţia Bazinală de Apă Olt prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Covasna este alături de elevi în săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”. Proiectul denumit:  „Protejăm natura pentru viaţă!” este iniţiat de Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Ministrul Delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi se adresează elevilor din şcolile gimnaziale şi licee. Acest proiect are ca scop dezvoltarea la elevi a unor atitudini şi deprinderi în spiritul respectului pentru resursele naturale extrem de importante în viaţa noastră: apa şi pădurea.

În această săptămână vom sprijini unităţile de învăţământ în realizarea unor activităţi deoarece educaţia nu trebuie să fie numai responsabilitatea şcolii, ci şi a unor instituţii locale, ONG-uri. Reprezentanţii ABA OLT – SGA Covasna vor prezenta un material joi, la ora 17,00 la Palatul Copiilor din Sfântu Gheorghe pe tema ,,Poluarea apei”.

Ştim că acţiunile în aer liber sunt plăcute şi aşteptate de elevi, ne dorim ca prin aportul nostru să contribuim la reuşita activităţilor şi să îi facem pe elevi să iubească şi să respecte NATURA.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.