EDUCATIE 27 martie 2019

10 studenți primesc burse de la Primăria Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 945 vizualizări

Anul acesta 12 persoane au aplicat pentru programul de burse iniţiat de Consiliul Local Sfântu Gheorghe, dintre care 10 dosare au fost declarate câștigătoare

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat în anul 2014 programul de burse pentru studenţi, iar la ediţia din acest an s-au înscris 12 persoane. Printre câștigători se numără nouă studenți și un masterand.

Temele abordate de participanţii la bursă sunt interesante şi în acest an, iar printre ele se numără lucrările de licenţă „Placcc coffee and coworking. Design interior-hub Sfântu Gheorghe” sau „Analizarea creșterii gradului de conștientizare a preşcolarilor prin dezvoltarea echilibrului și coordonării”. Lista completă a candidaților, titlurile lucrărilor şi regulamentul de acordare a burselor se găsesc aici.

Valoarea bursei este de 300 de lei pe lună pentru studenți, 500 de lei pe lună pentru masteranzi și 1.000 de lei pe lună pentru doctoranzi. Durata acordării burselor este de 4 luni.

Beneficiarii burselor sunt obligați ca până la data de 30 iunie 2019 (licență și master) sau 30 septembrie (doctoranzii) să depună la sediul Primăriei Sfântu Gheorghe lucrarea de licență, master sau doctorat, în format tipărit și electronic.

Tinerii cu vârsta sub 35 de ani, care au urmat studii de licenţă, de masterat sau de doctorat oriunde în lume și care se află în faza de pregătire a tezei de licență / masterat / doctorat în anul universitar curent, au putut candida pentru bursă.

Locuitorii din Sfântu Gheorghe pot aborda orice subiect, în schimb cei care locuiesc în orice altă localitate din România pot aplica la burse doar cu lucrări despre Sfântu Gheorghe.

În luna noiembrie a anului trecut, studenții absolvenți și-au prezentat lucrările la prima conferință a bursierilor organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, iar în acest an, pe parcursul lunii noiembrie, va avea loc prezentarea lucrărilor într-o nouă conferință cu bursierii din această sesiune.

Foto arhivă

(Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul Imagine)

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.