OPINII 18 septembrie 2018

EDITORIAL. Mi-e dor de ţara-n care m-am născut

de Dumitru Manolăchescu | 1023 vizualizări

Mi-e tare dor de ţara-n care m-am născut. Nu mai ştiu de câte ori am iubit-o şi de câte ori am părăsit-o. Acum nu o iubesc pentru că n-o mai înţeleg, este de prea multă vreme Ţara lui Dragnea, îşi ridică fustele în capul mustăciosului condamnat şi îi acceptă avansurile, gesturile obscene, mizeriile futile. Nu mai am deplină încredere în ţara mea, a părinţilor şi bunicilor mei până la a nu ştiu câta spiţă. Uneori am senzaţia oribilă că se prostituează.

Acest din urmă demers n-ar fi teribil de deranjant dacă nu ne-ar îngloba pe toţi, dacă n-am deveni cu toţii, chiar fără voia noastră, nişte prostituaţi manipulaţi de propaganda roşie şi ocrotiţi de Crucea Mântuitorului. Îl văd şi-l aud pe Papa Francisc, un Sfânt Părinte care-ţi merge nu doar la inimă, ci şi la creier: Nu-l poţi avea pe Dumnezeu dacă eşti un mafiot... Mai pe înţelesul nostru: nu te poţi lăuda cu relaţia ta intimă cu Dumnezeu dacă minţi, furi, înşeli. Furtul, minciuna, manipularea – asociate de Papă cu Mafia – nu sunt compatibile cu credinţa sinceră în Cel de Sus. Câţi români verzi din Ţara lui Dragnea or fi înţeles mesajul Papei?! Că de urmat nici nu se pune problema, la urma-urmei noi suntem creştini ortodocşi şi vrem referendum pentru redefinirea familiei, nu ne interesează cimiliturile unui popă catolic, cât o fi el de sfânt!

Redefinim, aşadar, familia: uniunea între un bărbat şi o femeie. Până acu’ trăirăm în păcat, de-aia nu ne ies nouă treburile. Iar Referendumul pentru acest nou tip de familie creştină şi ortodoxă, instrumentat de partide politice cu icoane atârnate de gât, nu în inimi, este binecuvântat şi măsluit de preoţi cu o minciună cât Catedrala Mântuirii Neamului: este mare nevoie să vă prezentaţi la vot, altfel vă iau homosexualii copiii... Aşa vă sfătuiesc mai-marii BOR, în dispreţul minimei inteligenţe şi cunoaşteri a realităţii.

De ce m-aş duce eu, la o adică, să votez? Să venim la lucruri exacte: e nevoie de exact 5.675.246 de alegători prezenţi la urne şi de 4.729.372 de voturi pentru redefinirea familiei. O acţiune perfect inutilă, care costă cât vreo două şcoli şi-un spital, făcută exclusiv pentru salvarea de ridicol a PSD şi a liderului său suprem. De ce inutilă? Pentru că art. 271 din Codul Civil reglementează falsul subiect: căsătoria se încheie între un bărbat şi o femeie. Punct.

Deci nu de dragul viitorului naţiei, periclitat de homosexualii hoţi de copii, vă veţi duce la vot, ci de dragul eroilor naţionali Dragnea Liviu Nicolae şi Popescu-Tăriceanu Călin, cei fără de prihană şi păcat. Aceşti oameni, sprijiniţi eficient de Biserica Ortodoxă, vor să revenim la „familia tradiţională“, una făcută după chipul şi asemănarea lor, în care bărbaţii să aibă cel puţin două-trei neveste, dacă se poate cu 25-30 de ani mai tinere. Păi se poate exemplu mai bun decât cel personal?!

O singură nelămurire, dar mare de tot, am: specialiştii în materie spun că Referendumul ăsta, odată votat şi aprobat, aduce după sine aplicarea prevederilor altui Referendum, cel al lui Băsescu, votat pe timpul domniei lui la Cotroceni, care hotăra în deplină legalitate reducerea la 300 a numărului de parlamentari. Adică nu putem face redefinirea familiei fără reducerea numărului de parlamentari... Interesant, este? Asta mă face să cred că primii care nu vor merge la vot vor fi chiar parlamentarii PSD-ALDE. Restul nu-i decât încă o petardă din multele aruncate de echipa de propagandişti politici condusă de Liviu Dragnea, că doar n-om vorbi mereu doar despre Justiţie, gazarea Diasporei şi condamnări, mai e nevoie şi de fumigene precum Referendumul ăsta, protocoalele a 565 de instituţii cu SRI (altă gogoaşă umflată, goală pe dinăuntru) şi în general tot ce nu se leagă de numele şi viaţa fiilor politici tradiţionali ai Ţării lui Dragnea.

În această ţară eu nu-mi doresc să trăiesc. Ştiu, nu-i ţara de vină, dar după 70 de ani de încercări, experienţe, mistificări şi iluzii am dreptul să fiu selectiv, să spun sincer şi răspicat: nu-mi doresc pentru mine, copiii mei şi urmaşii lor o Ţară asumată de Dragnea. Este doar unul din motivele pentru care nu voi vota la Referendumul din octombrie.

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.