OPINII 18 decembrie 2018

EDITORIAL. Cine este împotriva PSD e trădător de neam şi ţară!

de Covasna Media | 1047 vizualizări
Sursa foto - psd.ro
Sursa foto - psd.ro

Am auzit-o şi pe-asta, spusă de gurile analfabet-vorbitoare ale baronilor PSD care-l slujesc pe Liviu Dragnea. Marian Oprişan ot Vrancea: „Cine trădează PSD, trădează România şi Guvernul”. E clar, nu? Aţi înţeles, în sfârşit, cine-s trădătorii de neam şi ţară, cine doreşte binele României şi cine nu. Dar delirul verbal e-n floare la PSD, aşa că a mai scos ceva pe gură Oprişan: s-a adresat instituţiilor de forţă, adică SRI, SIE şi care-or mai fi, rugându-le să permită ca în 2019 „România să aibă un preşedinte român, care îşi iubeşte ţara şi este bun la suflet”... V-aţi prins, nu?! Două mesaje într-unul: SRI şi SIE câştigă alegerile (o mizerie cât casele lui Dragnea) şi... măcar o sugestie: cin’ să nu ne fie, cin’ să ne fie „preşedintele român”?! Ce mizerabili!!!

Am auzit asta până mi s-a urcat sângele la cap toată seara de duminică. Senzaţia de vomă persistă şi-acum. N-am mai auzit asemenea dogituri naţionaliste jegos-scabroase, de cea mai proastă factură, de la Vadim Tudor încoace. Aşa că mă declar, mă autodenunţ trădător de neam şi ţară pesedistă, dar, ca liber cugetător ce încă mă aflu, mă văd nevoit să spun următoarele:

* Mizeriile elucubrate de patrihoţii PSD în şedinţa lor de duminică vor fi „piatra funerară” pusă de Dragnea, cu gura lui şi-a valeţilor din subordine, la creştetul unui partid care a făcut mult prea mult rău românilor şi României pentru a mai fi o dată iertat la alegeri. Trebuie să fii dus cu pluta ca să crezi că guvernul care ţi-a crescut leafa sau pensia amanetând viitorul generaţiilor viitoare are dreptul să-şi bată joc de ceilalţi români, care nu beneficiază de privilegiile unui grup restrâns de bugetari şi care nu votează şi nu susţin Partidul unic şi guvernul, făcându-i trădători de ţară. E incalificabil chiar din partea unui pesedist de teapa lui Oprişan.

* Discursul naţionalist cu accente xenofob-antisemite, aducând aminte de Stalin, este tot ce-a mai rămas din reformele mereu anunţate dar niciodată făcute de majoritatea şi guvernul PSD-ALDE. Au executat, rând pe rând, Justiţia, serviciile de siguranţă naţională, Preşedinţia, Parlamentul. Le-au îngropat în minciuni şi acuzaţii ticăloase, cum sunt cele care se referă la „protocoalele” SRI cu alte instituţii ale statului, documente pe care nicio instanţă de judecată nu le-a declarat ilegale, dar care trebuie folosite pentru a slăbi mai ales Serviciul Român de Informaţii, care se angrenase puternic în lupta anticorupţie. Slăbirea instituţiilor care se ocupă de siguranţa naţională în folosul unor corupţi dovediţi ca atare de Justiţie nu se cheamă, oare, trădare de ţară?! Ba da, dar cine mai are curajul să acţioneze într-o justiţie subordonată de Partidul unic?!

* Bun, pe Iohannis îl vor acuza de înaltă trădare pentru că a îndrăznit să spună că România nu e pregătită pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. Păi nici nu e, au spus-o mulţi alţii, inclusiv un ministru care a demisionat din Guvernul Dăncilă şi care se ocupa chiar de pregătirea acestei preşedinţii. N-aveţi voi treabă cu Iohannis, l-aţi pus deja pe linie moartă, o să faceţi doar spume la gură cu „înalt trădătorul”, dar ce nu ziceţi şi nu faceţi voi pentru liniştea „poporului pesedist” din ce în ce mai restrâns?!

*Am susţinut în ultima vreme că ieşirea în stradă nu mai are rost, întrucât doar alegerile pot rezolva problema majorităţii parlamentare care distruge cu bună ştiinţă România. Era o observaţie de bun simţ civic, dar   încep să cred că nu mai putem aştepta doi ani de zile, în acest timp se duce dracului tot ce-a câştigat naţia minoritar deşteaptă în materie de libertate şi democraţie vreme de 29 de ani chinuiţi. Ne scot Dragnea, Tăriceanu, Oprişan, Dăncilă şi ceilalţi analfabeţi şi din România, şi din Europa, ne duc direct în triunghiul autoritar PEO, luminat de praful de puşcă din ţarcul în care ne vânează vizionarii Putin-Erdogan-Orban.

Ce putem face? Uite ce zicea un tânăr luptător pe baricadele Pieţei Victoria: „Ne luăm haine groase, un termos cu ceai şi... ieşim în stradă, nu mai putem aştepta, e prea de tot”. Înclin să-i dau dreptate: amnistia şi graţierea, prevăzute a se da prin OUG până pe 15 ianuarie, laolaltă cu schimbările tâmpe din Codul Penal, vor scoate românii responsabili, iubitori de neam şi ţară, în stradă. Vor fi acolo ca să împiedice prin metode paşnice  adoptarea unor legi strâmbe, date împotriva voinţei majorităţii românilor şi împotriva intereselor României de „patrihoţii” de serviciu din partidele care ne-au distrus trecutul, ne distrug prezentul şi vor să ne distrugă şi viitorul. Dacă asta ne e soarta, asta vom face!  

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.