OPINII 21 decembrie 2017

EDITORIAL. Apel către oamenii liberi

de Dumitru Manolăchescu | 1171 vizualizări

Mă adresez tuturor oamenilor liberi ai acestei ţări, indiferent de naţionalitate, religie, sex, apartenenţă politică – mai puţin pesediştilor fanatizaţi, ei n-au altă religie decât PSD, ocupaţi fiind cu pupatul icoanelor unora răstigniţi de Justiţia românească încă oarbă. E un moment de cumpănă pe care nu l-am mai trăit din decembrie 1989. Nici măcar mineriadele nu se pot compara cu dictatura unor parlamentari semianalfabeţi, corupţi şi hoţi, care se cred veşnici la Putere pentru că au fost votaţi de 18% din electoratul românesc liber să voteze. Aceşti parlamentari gândesc şi votează legi împotriva statului de drept, împotriva integrităţii morale şi fizice a românilor, împotriva Constituţiei. Singurul lor scop este să scape de Lege, de Justiţie, de pedeapsa pe care orice stat normal la cap o aplică hoţilor, corupţilor, incompatibililor. Să scape de rigorile Legii pentru a se putea îmbogăţi pe spinarea contribuabililor, prin afaceri jegoase şi mânării penibile. Aceşti parlamentari şi prietenii lor politici ne calcă în picioare sub umbrela celor câteva procente reuşite la nişte alegeri care au băgat în parlament persoane fizice neautorizate pentru această muncă.

Cu acest parlament penal ne confruntăm, de fapt. Cu aceşti parlamentari luptă nu doar Strada, ci şi magistraţii, poliţiştii, sindicatele, medicii, profesorii, primarii... Cine-a mai rămas?! Luptă cu penalii din parlament mai toţi românii cu scaun la cap, care înţeleg pericolul mortal prin care trece naţiunea. De-aici apelul nostru către toţi oamenii liberi ai acestei ţări: opuneţi-vă dictaturii parlamentare instaurate de aleşii PSD-ALDE! Păstraţi-vă libertatea de a gândi pentru binele ţării, protestând împotriva abuzurilor Puterii penale! Luptaţi pentru voi, pentru viitorul copiilor şi nepoţilor voştri! Nu vă lăsaţi şantajaţi şi manipulaţi de propaganda isterică a mogulilor subordonaţi Puterii!

Ce se întâmplă în această iarnă în România este ori un nou început, ori sfârşitul tuturor speranţelor noastre. De noi depinde, nu de câteva sute de demnitari inepţi, ignoranţi, corupţi, sprijiniţi de câteva mii de membri fideli ai familiilor lor politice, cumpăraţi şi vânduţi la kilogram. Dacă nu-şi şantajează şi ameninţă votanţii, penalii ăştia rămân singuri şi neajutoraţi. Adică aşa cum merită să fie nişte aleşi penali în orice ţară civilizată din lume.

Un lucru mi se pare esenţial în această luptă a unor întregi categorii profesionale cu dictatura impusă de parlamentarii majoritari corupţi: să nu se sperie! Ticăloşia acestor aleşi va avea un sfârşit. Nu atât de grabnic cum ne-am dori, pentru că asta-i situaţia în care ne-au adus voturile absente din 2016, dar sfârşitul nu-i departe! România nu poate rămâne încă trei ani la discreţia unor inepţi corupţi, capabili să transforme această ţară într-un Rai al fărădelegii, afacerilor oneroase şi corupţiei instituţionalizate.

Mai mult decât oricând, România este acum împărţită. Asta înseamnă că, intrând în anul centenar al Marii Uniri, suntem mai dezbinaţi ca niciodată în istorie. E un blestem care, nu uitaţi nicio clipă!, poartă un nume: alianţa politică PSD-ALDE-UDMR. Aceste partide şi-au asumat un rol care va rămâne în istorie: acela de a scoate România de pe orbita europeană şi a o instala în grupul de state iliberale autocrate care n-au treabă cu statul de drept, domnia legii etc.

Îmi permit să fac acest apel în numele unor oameni umiliţi de ofensiva penalilor Puterii. Este apelul unor oameni cinstiţi şi corecţi, care vor să trăiască într-o ţară normală, asociată sincer  valorilor occidentale, o ţară care să nu-i dispreţuiască, să nu-i alunge şi să nu-i umilească. Cerem prea mult?!

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.