ECONOMIC 18 septembrie 2018

Topul Firmelor covăsnene, la un click distanță

de Iulia Drăghici - Taraș | 990 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie Covasna pregătește lansarea catalogului online, accesibil gratuit

Topul celor mai performante companii covăsnene va putea fi consultat gratuit și la orice oră, prin intermediul catalogului online „Topul Firmelor”. Acesta va fi lansat în premieră la a XXV-a Gală cu același nume, din 11 octombrie.

Catalogul online, care va fi gratuit și accesibil oricărui utilizator cu acces la internet, atât de pe calculator, cât și de pe mobil, va fi găzduit de site-ul Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Covasna, www.ccicv.ro.

„Începând cu acest an nu vom mai avea catalogul „Topul Firmelor” sub formă tipărită, ci vom avea acest catalog online, accesibil gratuit tuturor, ceea ce cred că este un lucru bun pentru că va ajuta și mai mult la promovarea firmelor din județ. (...) Pe site vom avea afișată o reclamă a firmei respective și niște date destul de consistente în ceea ce privește activitatea firmei. Aceste date le obținem de la Camera Națională, prin intermediul Ministerului de Finanțe și al Registrului Comerțului. Toate firmele au posibilitatea de a edita aceste date. (...) Este un lucru important pentru că va fi o foarte mare răsfoire a acestui catalog online”, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, președintele CCI Covasna, Edler András-György.

În anii trecuți, informațiile privind activitatea companiilor din județul Covasna erau stocate în edițiile tipărite ale cataloagelor „Topul Firmelor”. Asemenea acestora, catalogul online va conține informații despre firmele care își desfășoară activitatea în județul Covasna, de la domeniul de activitate, număr de angajați, cifră de afaceri, profit, adresă, date de contact și poziția în Topul Firmelor. Avantajul este nu doar acela că site-ul poate fi consultat oricând și oriunde, ci și  că informațiile vor putea fi actualizate în timp real de către antreprenorii aflați în topul firmelor.

Gala „Topul Firmelor” din acest an va avea loc în octombrie, într-o locație nouă, respectiv la Panorama Event Hall din Sfântu Gheorghe, de la ieșirea spre Vâlcele.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.