ECONOMIC 22 noiembrie 2017

Spaţiul Privat Virtual este un serviciu informatic gratuit disponibil 24 / 24

de Covasna Media | 894 vizualizări

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală extinde serviciul Spaţiul Privat Virtual pentru toţi contribuabilii. Serviciul SPV este disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, direct sau prin împuternicit cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică prin reprezentant legal, prin reprezentant desemnat sau prin împuternicit.

Această formă de comunicare este extrem de utilă, având avantajele privind economia de timp, gratuitatea şi accesul direct la informaţii fiscale personale actualizate.       

Spaţiul Privat Virtual constă în punerea la dispoziţia persoanelor fizice şi persoanelor juridice a unui spaţiu virtual prin intermediul căruia se efectuează comunicarea electronică a actelor administrative fiscale emise în formă electronică de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, precum şi a informaţiilor şi înscrisurilor în legătură cu situaţia fiscală proprie a acestora.

Documentele comunicate prin SPV au aceeaşi putere juridică cu cele comunicate prin poştă sau la ghişeu. În cazul utilizării SPV nu se mai utilizează şi altă modalitate de comunicare a actului administrativ fiscal.

Serviciul Spațiul Privat Virtual poate fi accesat aici.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.