ECONOMIC 14 iunie 2018

Seminar despre perspectivele economice ale județului Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 746 vizualizări

Acțiunea face parte din proiectul european „StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru”

Proiectul european „StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru” revine în județul Covasna cu o nouă activitate. Cu această ocazie, Consiliul Județean găzduiește joi, 14 iunie, începând cu ora 11:00, seminarul „Perspectivele economice ale județului Covasna – 2020-2030”. În cadrul evenimentului vor lua cuvântul președintele CJ Covasna, Tamás Sándor, președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, Edler András, vicepreședinte CJ Brașov, Tóásó Imelda și CEO Loop Operations, Rodica Lupu.

Seminarul începe de la ora 11:00. În prima parte a programului sunt cuprinse 3 conferințe: „Perspective economice ale județului în perioada 2020-2030” – Tamás Sándor, președinte CJ Covasna; „Situația IMM-urilor din județul Covasna” – Edler András, președinte Camera de Comerț și Industrie Covasna, „Impactul aeroportului din Ghimbav” – Tóásó Imelda, vicepreședinte CJ Brașov.

După pauza de cafea dintre 11:45 -12:00, acțiunea se reia cu o nouă conferință, susținută de Rodica Lupu, CEO Loop Operations, prin care se prezintă programul START UP NOW, dezvoltare prin antreprenoriat în regiunea Centru, și criteriile de evaluare pentru concursul planurilor de afaceri.

 „StartUp Now! Dezvoltare prin antreprenoriat pentru regiunea Centru” este cel mai flexibil program de finanțare din fonduri europene nerambursabile. Înscrierile oficiale în proiectul care va ajuta 400 de persoane din regiune să își dezvolte competențele antreprenoriale și să își consolideze un plan de afaceri viabil, acordând și finanțare de 40.000 euro pentru cei mai buni 40 dintre aceștia au început în februarie.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.