ECONOMIC 14 decembrie 2020

Se caută candidații pentru titlul „Tânărul întreprinzător al anului”

de Daniela Luca | 885 vizualizări

Festivitatea de premiere va avea loc pe 17 decembrie 

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Covasna și Asociația Junior Business Club din Sfântu Gheorghe vor premia cei mai buni tineri antreprenori din județ, în cadrul unei gale care va avea loc pe 17 decembrie în mediul online. Candidații care au până în 35 de ani se pot înscrie până pe 15 decembrie. 

Conducerea CCI a precizat că această festivitate, aflată la ediția cu numărul XI, reprezintă recunoașterea oficială a performanțelor antreprenorilor sub 35 de ani care „au înregistrat succese în activitatea lor economică și care pot fi considerați exemple remarcabile pentru noua generație”.

„Vor fi premiați cei mai buni întreprinzători tineri, asociați semnificativi la societăți comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din județul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2019. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârșitul anului 2019. Nu sunt eligibili acei antreprenori, care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani”, transmit organizatorii. 

Ceremonia decernării premiilor va avea loc pe 17 decembrie, la ora 18:00, pe pagina de Facebook Junior Business Club. 

Înscrierile se pot efectua până pe 15 decembrie, prin autopropunere sau propunere venită de la terți și trebuie să conțină numele întreprinzătorului (cota de părți a societății deținute), numele firmei, cota de participare la capitalul social, adresa firmei, numărul de telefon, adresa de e-mail, denumirea paginii web și o scurtă descriere a firmei. 

Candidații se pot înscrie prin trimiterea formularului pe adresa de e-mail ccicov@ccicov.com sau juniorbusinessclub@yahoo.com.

Anul trecut, în concurs au intrat 22 de tineri care își desfășurau activitatea în diverse domenii, cum ar fi turism, IT, design sau alimentație publică.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.