ECONOMIC 31 octombrie 2017

Peste 10 milioane de euro pentru firmele din județ

de Iulia Drăghici - Taraș | 751 vizualizări

CJ Covasna și alte instituții și organizații au câștigat proiecte europene pentru sprijinirea tinerilor antreprenori

Consiliul Județean (CJ) Covasna a câștigat un proiect în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) în valoare totală de 11,8 milioane de lei. 40 de firme din județ, înființate de tineri, vor primi câte 40.000 de euro.

În conferința lunară Info Județ, președintele Consiliului Județean Covasna, Tamás Sándor a prezentat vestea câștigării acestui proiect, precizând că prioritate vor avea tinerii întreprinzători și conferințele dedicate tinerilor cu aptitudini antreprenoriale. Acesta a mai spus că programul se va implementa în 32 de luni. De asemenea, Tamás a subliniat că în următorii trei ani, în județul Covasna vor fi atrași peste 10 milioane de euro, bani destinați firmelor locale.

„Suntem încă în faza de pre-contractare. Nu pot să vă spun încă prea multe, dar o să vă informăm și o să vă ținem la curent. De altfel, alte trei entități din județ, și anume Camera de Comerț și Industrie, ASIMCOV și Fundația LAM, au câștigat la rândul lor. Noi patru vom aduce în județ în următorii doi, trei ani aproape 10 milioane de euro în ceea ce înseamnă sprijinirea firmelor autohtone, firme cu patroni privați și firme start-up”, a încheiat președintele CJ, Tamás Sándor.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.