ECONOMIC 30 ianuarie 2018

Până la 40.000 de euro nerambursabili pentru antreprenorii covăsneni

de Iulia Drăghici - Taraș | 963 vizualizări

Prefectura Covasna găzduiește în februarie o sesiune de informare pentru proiectul „Vreau să fiu antreprenor!”

Covăsnenii care vor să demareze o afacere non-agricolă în mediul urban au șansa de a beneficia de finanțare europeană nerambursabilă de până la 40.000 de euro. Asociația Exino din București în colaborare cu Instituția Prefectului din Județul Covasna organizează în 8 februarie, între orele 10:00 și 12:00, o sesiune publică de informare privind oportunitățile oferite de proiectul „Vreau să fiu antreprenor!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Capital Uman. Accesul la evenimentul organizat în sediul Prefecturii este liber.

„Invităm toate persoanele care au o idee de afacere și sunt interesate să obțină până la 40.000 euro nerambursabili pentru finanțarea ei. Condiții: să fii împlinit vârsta de 18 ani și să aibă domiciliu sau reședința în Regiunea de Dezvoltare Centru.  Fără cofinanțare. Fără alte costuri în plus”, arată postarea care promovează evenimentul prin intermediul Facebook.

Potrivit site-ului proiectului, http://www.exino.ro/vreau-sa-fiu-antreprenor/, „grupul țintă al proiectului este compus din 408 persoane fizice din Regiunea Centru care doresc să demareze o afacere non agricolă în mediul urban. (...) Programul își propune un pachet de sprijin complet pentru 90 de antreprenori, pachet ce conține un stagiu de practică/consultanţă/consiliere/mentorat în dezvoltarea afacerii dublate de un pachet de sprijin financiar de minimis în cuantum maxim de 40,000 euro în conformitate cu planul de afaceri declarat câștigător”.

Perioada de implementare a proiectului este 3 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2020.

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.