ECONOMIC 12 septembrie 2019

Județul Covasna ar putea fi reprezentat în cel mai important târg din Europa

de Iulia Drăghici - Taraș | 994 vizualizări

Parcul Industrial de la Câmpu Frumos a fost propus să participe 

Parcul industrial de la Câmpu Frumos ar putea fi prezentat în octombrie la cel mai mare târg de imobiliare și investiții din Europa, Expo Real din Germania. Propunerea a fost făcută miercuri, în cadrul ședinței Consiliului pentru Dezvoltare în Regiunea Centru. 

Detaliile evenimentului, care va avea loc în perioada 7 – 9 octombrie, la München, urmează să fie stabilite în perioada următoare, au spus autoritățile în domeniu. 

„Printre alte parcuri din Regiunea Centru, va fi prezent și al nostru. Eu astăzi am aflat de oportunitate și voi vorbi și cu directorul Parcului Industrial, poate e bine să și participe, dacă e această șansă. Parcul trebuie promovat în toate direcțiile și bineînțeles așteptăm și investitori străini”, ne-a declarat viceprimarul din Sfântu Gheorghe, Tóth-Birtan Csaba. 

Reprezentanții Parcului Industrial au termen până în 27 septembrie să depună solicitarea de a fi prezenți, alături de Agenția pentru Dezvoltare Centru, la Târgul Expo Real din München. 

Expo Real, cel mai mare târg de imobiliare și investiții din Europa, aduce la un loc toate sectoarele importante dezvoltării antreprenoriale, de la concepte, la design, investiții, finanțări, producție, marketing și așa mai departe.

Târgul adună anual peste 2.000 de expozanți din peste 40 de țări, peste 45.000 de participanți din 72 de țări și peste 500 de experți în cadrul programului de conferințe pe care îl are evenimentul. Totodată, spațiul expozițional se întinde pe o suprafață de peste 64.000 de metri pătrați, potrivit site-ului https://www.exporeal.net/.  

Distribuie articolul:  
|

ECONOMIC

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.